В дитячому садочку у Києві сталася пожежа, евакуювали понад 100 дітей

В дитячому садочку у Києві сталася пожежа, евакуювали понад 100 дітей
Внаслідок пожежі в дитячому садочку у Києві евакуювали 124 дитини.

9 лютого, о 10:01, до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу у дитячому садочку на вул. Василя Кучера, 8А, що у Святошинському районі столиці, повідомляє МВС України.

До місця виклику направили рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Після прибуття встановили, що в медичному кабінеті на 1-поверсі 2-поверхового дитячого садочку сталося загоряння в холодильнику. Займання ліквідували персоналом садочку за допомогою вогнегасника до прибуття рятувальних підрозділів.

Рятувальники в ході розвідки евакуювали 124 дитини, через те, що було сильне задимлення в кімнатах закладу. Через погодні умови, дітей помістили у два автобуси. Повертатися до садочку було небезпечно, адже через провітрювання приміщень у садочку було холодно. Крім того, вогнеборці допомогли працівникам закладу з транспортуванням їжі до автобісів. Дітей перевезли до сусіднього дошкільного навчального закладу.

На місці події залучили 4 одиниці основної пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Загиблих та травмованих немає.

Причину виникнення пожежі з'ясовують правоохоронні органи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.