У Луцьку вулицю затоплює нечистотами. ФОТО

У Луцьку вулицю затоплює нечистотами. ФОТО
На вулиці Профспілковій, що у Луцьку увечері середи, 31 липня прорвало каналізацію.

«Фактично весь потік відходів з навколишніх будинків тече по поверхні. Сильний неприємний запах – на десятки метрів навколо», – розповів очевидець подій Олег.

За словами місцевих жителів, каналізацію прориває не вперше.

«Кілька місяців тому було подібне, але комунальники не спішать нічого робити. Очевидно, що комунікації там не в порядку», - розповів місцевий мешканець Антон.

«Оскільки вулиця має нахил, вода накопичується внизу у великій калюжі, яка стає прекрасним розплідником для різних бактерій», - додав він.

У комунальному підприємстві «Луцькводоканал» повідомили, що причиною несправності каналізації став великий потік води після зливи.

«Це все через зливу. Просто колектор і труби не справляються з таким потоком води і ми не можемо там нічого зробити», - повідомила нам черговий диспетчер підприємства.

«Вже сьогодні (1 серпня – ред.) всі проблеми будуть усунені», - запевнила вона.

Цікаво, що за словами мешканців вулиці, каналізацію раніше проривало і у дні, коли не було опадів. Тому у версію «Луцькводоканалу» проте, що «винна злива», вірять не всі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бурление говен, а таки да..)))
Відповісти
Щира подяка виданню "Волинь Post" за висвітлення актуальної проблеми, що непокоїть мешканців вулиці впродовж кількох років. Але віз і нині там...
Коли прорве наступного разу, на місце пригоди запросимо нашого міського голову, щоб понюхав аромати "каналізаційного виверження". І без жартів!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вулицю затоплює нечистотами. ФОТО
01 серпень, 2013, 11:37