Стильний Луцьк. Спецвипуск: Як одягаються депутати Луцької міськради. ФОТО

Стильний Луцьк. Спецвипуск: Як одягаються депутати Луцької міськради. ФОТО
Увага до публічних людей – річ закономірна. Увага до депутатів – річ не просто закономірна, а й необхідна.

Зазвичай ВолиньPost пише про депутатів та їхню роботу. Цього разу – розповідь про те, як луцькі депутати одягаються.

До уваги читачів – спецвипуск рубрики СТИЛЬНИЙ ЛУЦЬК.

ЧИТАТИ ПРО ГОДИННИКИ ЛУЦЬКИХ ДЕПУТАТІВ

Павло Данильчук, 28 років

Один із наймолодших депутатів Луцької міської ради Павло Данильчук не дотримується строгого дрес-коду. Але намагається одягатися більш-менш відповідно до свого статусу.

«Краваток дуже не люблю. Востаннє одягав, мабуть, роки два тому. У мене є декілька краваток. Але не ношу і все. Відчуваю, що скоро я їх комусь подарую, бо вони мені не потрібні», – розповідає він.

Строгий стиль Павло Данильчук ніколи особливо не любив, але, ставши депутатом, почав частіше так одягатися.

«Дехто каже, що мені личить. Не знаю. Це публічна діяльність, і, як би не хотілося, дрес-код повинен бути», – говорить депутат від «Батьківщини».

«Особисто я люблю одягатися зручно. Якби моя воля, то, можливо, приходив би у поло, джинсах і кедах. Я люблю саме такий стиль», – зізнається він.

За модою не слідкує. Головне – зручність, якість і прийнятна ціна.

«Одяг не скуповую, як деякі модники. Але маю величезну кількість поло. Люблю поло таких брендів як Lacoste, Ben Sherman, Fred Perry. Це моя слабинка», – розповів Павло.

Богдан Шиба, 51 рік

Колишній мер Луцька Богдан Шиба не любить яскравого одягу. Одягає зазвичай однотонні речі. Ділового стилю в одязі дотримується впродовж всього дорослого життя.

«Сам собі прасую штани, сорочки. А вранці одягаю те, що ближче потрапляє під руку. Довго не вибираю», – каже депутат.

Новий одяг купує не часто, бо сам себе не може до цього змусити.

«Приблизно раз у три роки дружина змушує піти й купити відразу все. Краватки як правило купую разом із сорочками. Маю їх десятків зо три. Довіряю себе продавцю. Тому вирішальне слово при купівлі – за продавцем», – говорить він.

На бренди особливої уваги не звертає. Але колись назбирав грошей і придбав собі модний костюм від Вороніна.

«Років 15 тому, коли з’явилася перша крамниця Михайла Вороніна у Львові, зробив собі подарунок. Раз у житті. Назбирав собі трохи грошей, бо це було дуже дорого», – пригадує Шиба.

Найцікавіше – Богдан Шиба ніколи не носив джинсів. Навіть тоді, коли вони були найбільшим «писком моди». І зараз у його гардеробі нема найпопулярнішого у всьому світі одягу.

Андрій Козюра, 34 роки

Луцький депутат і адвокат Андрій Козюра каже, що про одяг багато не думає. Надає перевагу одягу, в якому зручно рухатися, адже веде активний спосіб життя.

«Одягаю переважно вільні брюки і сорочку або джинси й теніску», – каже він.

Тим не менш важливості дрес-коду не заперечує. Особливо, коли людина займає відповідний соціальний статус чи посаду.

«Вважаю, що люди повинні одягатися так, як їм зручно. Не варто робити висновки про людину тільки з того, як вона одягнута», – міркує він.

Андрій Козюра каже, що вже майже два роки не оновлював гардероб. Щоправда, коли цьогоріч був у США, то прикупив декілька речей.

«У Луцьку роблю це рідко. Коли буваю за кордоном, то намагаюся щось придбати», – зізнається обранець.

Одяг обирає за двома критеріями: ціна і якість. Якого бренду річ для Андрія не надто важливо. Якщо купує з дружиною, то завжди цікавиться її думкою.

«Зазвичай за бренд треба дуже дорого переплачувати. Якщо ціна об’єктивна, то не принципово, яка там лейба», – переконаний він.

Олександр Пилипович, 37 років

Депутат і підприємець із ВО «Батьківщина» Олександр Пилипович не надає великого значення купівлі одягу, але каже, що достойно виглядати повинен кожен.

«От зараз я одягнений в костюм від Вороніна», – зізнається депутат Пилипович.

Звечора знає, що буде одягати завтра. Тому вранці із одягом не метушиться, переконує він.

«Мені достатньо одягу, який я маю. У порваних джинсах в міську раду не піду, а от на вечірку – так. Вважаю, що мій вік дозволяє мені так одягатися», – каже він.

При купівлі нового одягу прислухається до думки дружини і доньки.

«Купую в Луцьку, іноді за кордоном. До брендів байдужий. Versace не купую, бо дуже дорого», – говорить Олександр Пилипович.

Микола Дендіберін, 62 роки

Цей депутат називає себе наймоднішим серед усіх луцьких обранців. Власне з таким твердженням погоджуються його колеги. Екстравагантний Микола Дендіберін – поза конкуренцією.

Свій голубий костюм придбав у Іспанії. На костюмі – значок іспанського футбольного клубу «Барселона». Як відомо, він – великий шанувальник футболу, тренує дітей.

А оскільки 15 років пропрацював спортивним журналістом у Москві, то мусив завжди виглядати гарно. Адже доводилося бачитися і з Лужковим, Путіним, російськими губернаторами.

«У меня просто очень хороший вкус. Одеваюсь я по журналам моды. По французким, итальянским, испанским. То, что мне идет, я одеваю, что не идет – не одеваю», – говорить він.

Одяг зазвичай йому привозять з Європи, каже Дендіберін. Якого бренду річ не важливо, головне – оригінальність. Любить темно-голубий і помаранчевий кольори.

Микола Дендіберін розповідає: має вісім костюмів, 40 галстуків і 20 сорочок. А його славнозвісний помаранчевий костюм, у якому часом з’являється у міськраді, привезений з Італії.

Тим не менш, найчастіше Дендіберін одягається по-спортивному.

Олег Чернецький, 46 років

Луцький бізнесмен і депутат Луцької міськради Олег Чернецький каже, що усюди повинен бути свій дрес-код. Тому на роботі й у міськраді він з’являється відповідно вбраний.

Має зараз добрий десяток костюмів. Каже, що цього якраз достатньо. Оновлює костюми раз у два-три роки.

«У мене є кілька слабкостей: взуття, шорти і футболки. У мене є 300-400 футболок і приблизно 150 туфлів», – зізнається свободівець.

Улюблених брендів не має. Переконує, що речі обирає «очима і серцем». Ну, і, звісно, зважає на якість.

Одяг і взуття купує переважно за кордоном. І не тому, що це круто, а тому, що його приваблюють великі знижки.

«Якщо костюм коштує 500 або 1000 доларів, то я купую його за 300. Але я шукаю, де можна придбати річ за знижкою. Ось з’являється якась модель весною, а я через два-три місяці їх купую», – тішиться депутат.

Олега Чернецького можна побачити також у рваних джинсах і молодіжній футболці, але тільки поза роботою, наголошує депутат.

Тетяна Дементьєва, 61 рік

Регіоналка Тетяна Дементьєва обирає свій одяг за принципом ділового стилю з самої молодості. Завжди намагається приходити у міську раду або в костюмі, або у платті. Одягу має дуже багато.

«Нещодавно робила ревізію у шафі. Дуже багато речей, які я не ношу. Наскладала дві великі торби. Повільно прощаюся з цими речами. Шкода. Але сьогодні воно вже не в моді. Взуття теж маю багато. Люблю замшеве», – розповідає депутатка.

Як і кожна жінка, любить гарно одягатися, тому за модою намагається слідкувати. Надає перевагу речам із натуральних тканин.

Віталій Кварцяний, 60 років

Головний тренер і президент футбольного клубу «Волинь» Віталій Кварцяний зазвичай одягається у спортивний одяг. Класичний дрес-код не для нього.

«Жінка купує мені такі речі, які мають такий вже більш молодіжний стиль. Вона часто ходить по магазинах. Знає, що я люблю щось таке під шию. Мені зручно у спортивному. Та й костюми просто нема куди одягати. Оце тільки на сесію міської ради», – розповідає тренер.

Спортивних костюмів, звісно, має дуже багато. Улюблений спортивний бренд – Adidas. Тим паче, що саме ця фірма одягає футбольний клуб.

«Іноді я щось як одягну, то жінка каже, що воно «ни к селу, ни к городу». Давай переодягайся», – зізнається Кварцяний.

«Краваток не люблю з дитинства. Як починав працювати тренером, то часто одягав костюм, бо хотів виглядати солідніше. А зараз навпаки хочеться бути вільнішим. Мені подобається, як люди вміють підбирати костюм, сорочку, галстук. У мене це не виходить. І не вистачає терпіння», – розповідає він.

Одяг Віталій Кварцяний купує в Україні. Каже, що є де і є що купувати. Але зізнається: часто його впізнають у магазинах, а це йому не дуже подобається.

«Взагалі я намагаюся забувати про це. Але коли часто підходять незнайомі люди, то стає трошки незручно. Хочеться, щоб ніхто не бачив», – розповів тренер «Волині».

Володимир Никитюк, 55 років

Бізнесмен і депутат від «Батьківщини» Володимир Никитюк – один із тих, хто не дотримується традиційного дрес-коду. Каже, що з молодості його смаки практично не змінилися.

«Одяг у прийнятті рішень на сесії міської ради ролі не грає. Головне – мати авторитет серед депутатів і громади», – переконаний він.

Має з десяток різних джинсів. Але у рваних ходити не буде. Каже, що це не відповідає його віку.

«А клоуном я не хочу бути», – наголошує депутат.

Одяг купує сам. Поповнює гардероб зазвичай за кордоном. За знижками не слідкує. Каже, що цим переймаються тільки ті, кому нічого робити.

«Колись здуру купив кофту за 1500 доларів. Був в Америці. Гуляв по Мангеттену. Заблукав і зайшов у магазин. Побачив гарну голубу кофту із шотландської шерсті. Не помітив одного нуля. Думав, що вона коштує 150 доларів. На касі не було куди діватися – мусив купувати. 1500 доларів за кофту – страх Божий!» – ділиться спогадами Володимир Никитюк.

Взуття купує п’ять-сім пар одразу, якщо потрапляє у гарний магазин, і все подобається. А от якого бренду речі для нього не важливо.

Олександр Пиза, 48 років

Оскільки 20 років пропрацював у банку, то до ділового стилю Олександр Пиза звик. Поза роботою любить одягатися вільно, подобається стиль «кежуал».

«До речі, наші люди не дуже тямлять у моді. Особливо багато дівчат не мають смаку», – говорить він.

За словами Олександра Пизи, він любить закохуватися у ті речі, які купує. Каже: краще купувати рідше, але без сумнівів.

«Якщо я сумніваюся купувати чи ні, то може бути одна причина – ціна», – додає депутат.

«Є у мене піджак Giorgio Armani, який я купив на базарі в Лондоні 20 років тому. І я ще в нього влажу. Цікавий такий, оригінальний. Його вкрали якісь цигани, і я купив його за 100 фунтів», – пригадує Пиза.

Виглядати старомодно не хоче. Тільки от сучасні чоловічі штани із матнею ніколи б не одягнув.

«Не можна дати собі засохнути, треба триматися в тренді», – каже Олександр Пиза.

Сергій Григоренко, 34 роки

Очільник міського осередку «Батьківщини» каже, що дотримуватися ділового стилю в одязі його зобов’язує робота і партійна діяльність. Тому одягається він здебільшого офіційно.

«Легше одягатися у джинси і футболки, але дозволити собі цього я не можу. Мушу виглядати презентабельно», – каже він.

Одяг купує найчастіше в торговому центрі «Ювант». Робить це нечасто, але каже, що одягу в гардеробі достатньо.

Щодо взуття, то для Григоренка головне, щоб подобалося і було зручно.

«Дуже-дуже дорогу річ собі не дозволю. Якщо це буде відносно дорога річ, але страшенно мені сподобається, тоді придбаю», – розповів обранець громади.

Сергій Сівак, 47 років

Лікар зі «Свободи» Сергій Сівак переконаний: одяг – не найголовніше у житті, тому не варто приділяти йому багато уваги. Але бути акуратно вдягнутим важливо, наголошує депутат.

При виборі вбрання виходить із позицій економічного націоналізму. Намагається купувати одяг вітчизняного виробництва. Має костюм Львівської швейної фабрики. Раніше із задоволення купував сорочки Володимир-Волинської швейної фабрики. Але зазвичай купує речі на луцькій «Варшавці».

«Гардероб повинен бути скромний, вишуканий. І не із загального конвеєра. Вважаю, що одяг не повинен кричати. У всякому разі не червоного кольору», – переконаний свободівець.

Але коли має можливість одягатися не надто офіційно, то так і робить, бо є прихильником вільного стилю.

Андрій Осіпов, 36 років

Луцький адвокат і депутат Луцькради Андрій Осіпов цілком погоджується із класиком Антоном Чеховим, мовляв, у людини все повинне бути прекрасним: і одяг, і душа, і обличчя. Тому до вибору одягу ставиться відповідально.

«Тим паче я є професійним юристом. А для юриста важливим є не лише сам одяг, а і його якісь та стиль. Моя професія вимагає певного консерватизму у виборі одягу», – розповідає Осіпов.

Андрій Осіпов навіть якось виявив, що у нього до певного часу навіть не було пристойного спортивного костюма. Поза роботою намагається змінювати стиль на «кежуал», дуже любить джинси і футболки.

«Дружина має дуже гарний смак. Якщо їй не сподобається, то й не купуватиму річ», – каже він.

При виборі одягу не треба гнатися за модою, а оцінювати розмір кишені, вважає Осіпов.

«Особисто мені до кишені окремі костюми таких марок, як Михаил Воронин, Pierre Cardin, деякі костюми, які пропонує мережа магазинів «Ягуар». Цінова політика: від ста доларів і до восьми-дев'яти тисяч гривень. Це я можу собі дозволити. Але не дорожче, я не є олігархом», – переконаний він.

Взуття передусім повинне бути зручним. Бо страждати на догоду моді, каже Осіпов, він не звик.

Наталія Бунда, 26 років

Як і кожна жінка, Наталія Бунда любить гарно виглядати. На роботу одягає найчастіше сукні та костюми, взуття на підборах. Поза роботою одягається простіше і зручніше, і без каблуків.

«Не люблю і майже не ношу джинсів. У мене є одні-єдині джинси. Трішечки рвані. Люблю їх. Загалом влітку дуже люблю білий одяг. Подобаються світлі тони. Мені дуже зручно у шортах, вільних брюках», – розповідає депутатка.

Начальниця міського управління туризму та промоції Наталія Бунда часом піднімає собі настрій купівлею одягу чи взуття. Намагається оновлювати гардероб під час поїздок за кордон. Каже, любить купувати речі у Польщі.

«Це і недорого, і якісно. І можна купити такі речі, яких нема в Україні. Та ще й часто бувають хороші знижки. У Луцьку чомусь надто дорого. Навіть порівнюючи з Рівним, Тернополем і Львовом», – каже вона.


Текст – Ірина КАЧАН
Фото – Олександр КОТИС

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 67
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бунду і Осіпова поміняйте фото
Відповісти
ИИИИ па-не-слассссь!!!
Дендіберін - ничетак))) галстучек в горошек, туфли тоже норм. Пиза - рубашечка "симпатишная". У Осіпова - галстук, все всматривалась и думала шо ж он мне напоминает, так это ж как "Рождественная сладкая палочка".

Все остальные - уныло :(

Осіпова и Наталія Бунда- текст местами нужно поменять!
Відповісти
Ну тут ви вже до секонду не придеретесь
Відповісти
не знающие придераются, места надо знать, и тебе в жизни никто не спросит "де взяла, на секонде?"
Відповісти
Спробуйте зробити фоторепортаж, як одягаються журналісти. Це - авангард суспільства і їм присутні особливі смаки. Старші - в класичних костюмах і краватках, молодші - в модних джинсах і макасинах. Секонд-хенд вони ігнорують. Було б цікаво.
Відповісти
ігнорують секонд? А Ви думаєте журнастісти такі олігархи, щоб купувати одяг за кордоном, чи принаймні в Луцьких бутиках? Якзо вчителі мови і літератури отримують великі гроші, то діліться із журналістами!!! Ми не проти, пра, колеги?
Відповісти
Хто хотів стареганів?? наслаждайтєсь!!!)))
Відповісти
хтіли не старіків-пердунів, а старушок-молодушок)
Відповісти
Не всі там старегани!є нормальні чоловіки(деякі)!!!
Відповісти
І ніяких натяків про секонд???
Відповісти
Тот который Пиза, у моего мужа таких рубашек "вагоны" и ШОБ вы все знали, ВСЕ ИЗ СЕКОНДОВ (алилуя секондам). Да если бы не секонды, "смерть" мне в розовом плаТИЧКЕ в стразах, ризиновых сапогах и с барсеткой в руке! (:
Відповісти
Даёшь Ёлку в розовом велюровом трико с надписью на сраке (камушками) ДольчеБаббана! Ура юванту, тавагищи!
Відповісти
не все поняли...уверенна))
Відповісти
Такі "старигани" закрутять голову і зведуть з розуму будь-яку молодуху. Вона побіжить на ними, не оглядаючись. А молоді і "стильні" (в рваних шортах і стоптпних кросовках), не встигнуть навіть рот від подиву розкрити.
Відповісти
А Данильчук получається мажор!!! Непогані запроси як для безробітного підгузника...
Відповісти
Юро, візьми на роботу літредактора чи нормального випускового. Почитай цю статтю і виправ ляпи! Чим далі у ліс - тим більше дров
Відповісти
Володимир Никитюк.
Хіба важливо доларовому мільйонеру 150 доларів чи 1500?
Відповісти
а Чернецький...з його статками було б соромно говорити про маніакальний пошук знижок на одяг.ніби виправдовується за те,що багатій...
Відповісти
хай краще скаже яку він своїм людям зарплату платить і чи офіціально, ато має діло до журналістів.
Відповісти
і як після цього його може цікавити питання подорожчання проїзду у маршрутках на 50 копійок?
земля - найцінніший товар з матеріального світу, мабуть...
Відповісти
ахах...несподівано))) стілягі наші)
Відповісти
у Козюри пояс з пряжкою від "Дольче і Габани" (ну, тіпа) - не пасує аж ніяк ні йому, ні костюму. Дуже стильний Чернецький - просто модник!
Відповісти
Хай би голі холі ходили!Тоді б було на шо подивитися(можливо)http://tsn.ua/ukrayina/uchasnikam-seks-vechirki-v-koblevo-svitit-chotiri-roki-v-yaznici-304855.html
Відповісти
Стаття - "а би що". Депутати - "що небудь"!
Відповісти
Слуги народу блін! Люди не мають хліба купити, а в них габани пор тисячі доларів.
Відповісти
Вибрали самих модних, а решта в що вдягаються?
Відповісти
про годинники майже всіх написано, а про одяг лише кількох?
Відповісти
Годинники - це вже Жлобство вищої степені. Вони носять один перед одним, вже в Європі це вважають Совком!!! А в нас це, як на джипі лексус з 5 літровим їхати. Парадокс країни в " памперсі". Мусимо пережити і це.
Відповісти
Шиба - адекватний дядько.
У Козюри піджак не по росту і пасок з лейблом ну не солідно, по циганськи.
Пилипович - адекватно, взуття не айс.
Денедеберін - не в*яжеться костюм-краватка-взуття.
Чернецький - хизуючись такими статками міг би дати 30 грн., щоб підігнати штани по розміру.
Тьоток не обговорюю і не даю оцінок.
Кварцяний - костюм, сумка і взуття дуже навіть нічо, сорочка - стидоба, помінять нафіг.
Никитюк - модний дядько.
Пиза - сорочка для барбекю, гума ?
Григоренко - дядько, як дядько.
Сівак - дядько як дядько, тобто адекват без наворотів
Осіпов - доглянутий, стильний дядько. Можна сказати виглядає найпрезентабельніше з усіх.
Пані Наталя - квіточка, але хотілось би щоб доглядала за волоссям і мала зачіску, а не "я у мами замість швабри"
Відповісти
Бармалей гарний критик.
Осіпову варто звернути увагу на взуття. Фу.
Відповісти
Погоджуюсь з деякими думками.
Козюра, виглядає найгірше. Підробний ремінь DG може пасувати тільки підробленим джинсам, а не завеликому гарнітуру. Фу.
Відповісти
це секта, дольче бабана, віруючи в її справжність, крім напису на паску, роблять потаємне татуювання під піхвами!
Відповісти
Класичному костюму пасують класичні туфлі на шнурках, а не хатні капці аля Обломов, в які, щоб потрапити, варто лише спустити ноги з ліжка. Стиль є стиль, і тут дрібниць не буває. А на Козюрі все висить, ніби зі старшого брата або куплене на виріст. А пряжка на ремені?... Хіба що до джинсів? Олень прикрашає себе рогами, слон - хоботом, півень - червоним гребенем, а чоловікам немає потреби прикрашати себе блискучим залізяччям: ми ж не новорічні ялинки. Мікроскоп зайвий там, де потрібна кувалда.
Відповісти
Взуття - бєєє... "Дорогий чоловічий костюм виявиться марною тратою грошей, якщо не підібрати до нього туфлі зі знанням справи".
Стильняга Чернецький - просто волосинка до волосинки.
А ще фору багатьом тридцятилітнім дасть Никитюк в 55!! І мешти у нього одного франтові. Правда не для сесії :)

А загалом - примітивненько... Зручно і стильно одягаюсь на варшавці:), не звертаю увагу на бренди - а варто, бо якщо і носити пасок Dolce & Gabbana - то брендовий, або вже без написів :)) Таке враження, що поголовно всі соромляться і статків, і брендів
Відповісти
Від Фрутті: хотілося б ще почитати про одяг Романюка, Лариси Соколовської.
Відповісти
та ну хто тут стильний хіба що чернецьки, Женю Кащея треба було, Смоленга, ато одна пародія данильчук стильний несмішіть чи Козюра з таким модним поясом,фу...
Відповісти
наступний похід - в ОДА, податкову, суди!
Відповісти
в суди не варто, там всі в мантіях)))))))))))))))
Відповісти
Смоленга, то так. Самий хуго Босс
Відповісти
Одягнув фрак, присів за рояль, а тут, курва, ті журналісти.
Чо пристали? Який піджак на виріст?
Кажу ж то фрак!
А бляха - ну блін, який полішук не хоче помоднічати, їйбо...
Відповісти
От тепер стало зрозуміло чому більшість лучан (та й не лише лучан)одягаються в секод-хендах - а де ж брати гроші на нормальний одяг якщо ці гроші ідуть на шопінги наших любих нардепів закордоном???????!!!!!!! "Купив кофту за 1500 доларів" - здуріти можна, хоч би вже не признавався
Відповісти
Крім 62 річного і дівчини випадкової; всі решта поголовно : лиця такі , що одяг не допоможе бути стильним. Масовка невдах і нічогоробів, протирачів так-званих дорогих тряпок. По обличчям і образу зрозуміло, що чиновники захудалого містечка. Ми повинні всі читачі дивитись і дякувати , що ми по другу сторону сумної сторони життя нашого міста.
Відповісти
В самую дырочку, м-а-л-а-д-е-ц)))
Відповісти
В Грегоренка і Чернецкого самі лорогі костюми! В Козюри страшне і не по размеру
Відповісти
Дорогі))
Відповісти
з коментаторів так і пруть комплекси! це заздрість успішним людям! і чого ви накинулися на того Козюру? нормальний мужик, нормально вдягнутий прийшов в міську раду! і тільки він один каже розумні речі - не треба оцінювати людей за зовнішнім виглядом!
Відповісти
а чернецький просто ляля! повезло йому із зовнішністю!
Відповісти
Головне в одязi чиновника - охайнiсть i вiдсутнiсть зайвого.

Не бачу до чого прискiпуватись, бо це не працiвники бюрократичноi установи.

Вимагати смаку в одязi у дiтей селян - безглуздо.
Відповісти
Вибачте, правильно: це - працiвники бюрократичноi установи.
Відповісти
І на фоні того всього - журналістка в фіолетових шльопанцях, червоний лак на нігтях, порвані джинси. Ви ж в міську раду все-таки йдете, дитино. Будьте хоч трохи у відповідності діловому стилю. Ви ж теж на роботі.
Відповісти
Журналісти одягаються як їм зручно! тим паче "інтернетники"! А ви, Ольго, попробуйте побіігати по заходах та подіях на височезних підборазх та в одязі долового стилю!!!!! Цікаво, коли ж то ви тоді заьредете на офіс, щоб відписатися з події. А самі то, певно, кожні 10 хвилин оновлюєте новинні сайти у пошуках новенької інфи
Відповісти
Ніяк не виправдовує це журналістів. Рівні джинси бігати допомагають? Не смішіть горобців. Йдучи в офіційну установу ви просто зобов'язані виглядати пристойно! А щодо зручності одягу, особливо для інтернетчиків, потрудіться пошукати інформацію про зручний стильний одяг і вмикніть мізки. Соромітництво!
Відповісти
потішна рубрика ця..)) Редактори, допишіть в заголовку щось, щоб розуміти, що це сатира), бо навіть фотограф показує людей з гіршої сторни ( "брендовий" пасок Козюри, довгі рукави та штани Чернецького, сорочка та черевце Шиби )
Відповісти
У нас вырисовывается что-то типа "Катя Осадча", вроде гламур показывает, а на самом деле жлобов высмеивает.
Відповісти
Cлушне зауваження коментатора під ніком "Ольга": журналістка прийшла в серйозну установу в пошматованих джинсах, ніби її собаки рвали. Існує протокол, як куди одягнутись: до коханця, наприклад (легкий "стиль" - без трусів, гудзиків, поясів і бюстгалтера)чи до тітки на іменини, на весілля чи похорони, на пляж чи в ресторан. Про це знають навіть папуаси. Сумно, тому що авторка досить часто вивішує на загальний огляд виразки суспільства, з шкури лізе, аби перетворити муху в слона, незначний соромітницький епізод в подію вселенського масштабу. І тут - в самоврядницький орган влади міста - в такому шматті... Краще б уже зовсім без штанів.
Відповісти
И чего прицепились, нормальные джинсы. Ира пошли их всех и носи дальше)))
Відповісти
Цей з вашого дозволу Орган давно в місті Луцьку висить і його вище названі дуропатики просто мляво тримають у руках. Знаходячи у цій ніби- то можливості посмакувати владою- тішити себе, своєю важливістю і надуванням щок , а також закручуванням вусів.
З "Мертвих душ" Гоголя нічого не змінилось.
Відповісти
Для того, щоб Ви почитали і коментували))))
Відповісти
А в Козюри на ремні написана адреса магазину Дольче в Мілані:) це щоб не забути, куди бігти!:))))
Осіпов із краваткою-цукеркою схожий на Джинджербред:))))))
Відповісти
В Пилиповича галстук з пакемонами-роздивіться...
Відповісти
Це стиль Іри Качан, богині луцької моди! Данильчук полюбляє ці бренди в останній день, коли 10 гривень за кілограм) Знайшли модника мені!
Відповісти
Бунда виглядає на всі 36! я пам"ятаю її ще студенткою ФМВ, дуже розповніла. Наталю, візьмись за розум, кинь того 55-річного перестарка з Батьківщини і щодня зранку бігай у свою приймальню на Вересневе і назад, тоді скинеш лишні кілька кіло і з електоратом бачитимишся щодня, а не раз в рік!
Відповісти
Наталя виглядає гарно! сповнена енергійності, позитиву та нових ідей! особисте життя - це її питання, а заздрісники - заздріть мовчки!
Відповісти
Проведіть краще статистику "Як працюють депутати Луцької міської ради"!!!
Відповісти
Наталія Бунда, ви посадова особа і депутат, приведіть свою зачіску в нормальний вигляд і не користуйтесь заколками для 5 річних дітей, це смішно, огидно і дико.
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Спецвипуск: Як одягаються депутати Луцької міськради. ФОТО
01 серпень, 2013, 14:30