Подробиці нападу на луцьку депутатку

Подробиці нападу на луцьку депутатку
Депутат Луцької міськради Катерина Приступа розповіла про напад на неї. За її словами, зловмисник спочатку «розмахував» пістолетом, а потім почав провокувати аварійну ситуацію і казати, що викличе в свій кабінет для доповіді.

Про це обранець громади заявила у коментарі ВолиньPostу 1 серпня.

Нагадаємо, депутат Луцької міськради Сергій Григоренко (ВО «Батьківщина») повідомив, що вчора Катерині Приступі погрожували вогнепальною зброєю, та попрохав із ситуацією особисто розібратися головного міліціонера Луцька Василя Марчишака та прокурора міста Сергія Даніліна.

Як розповіла Катерина Приступа, інцидент стався поблизу однієї з багатоповерхівок на проспекті Відродження.

З її слів, орієнтовно о 21:00 вона разом із водієм та дитиною під’їхала до під’їзду свого будинку, повертаючись з «городу».

«Дорога була перекрита: стояла машина Mitsubishi. Така, як мінівен. До під’їзду не можна було під’їхати. Ми йому мигнули, щоб він від’їхав, бо нам треба було машину розгрузити», - розповідала Катерина Приступа.

«Він не відреагував, я вийшла з дитиною, з сумкою і кажу йому: Чи не могли б ви від’їхати? Але я до нього не підходила до машини, просто махнула рукою: Чи не могли б ви від’їхати», - вела далі депутат.

І додала: «Він вибіг із машини з пістолетом в руці, побіг до водія, підставив пістолета до водія і каже: Зараз застрелю. Я кажу: Що ви робите? Він повертається до мене теж з тим самим пістолетом».

Як розповіла далі Катерина Приступа, побачивши, що коїться, із будинку почали вибігати люди, а мати депутатки, яка стала свідком, спостерігаючи з вікна, викликала міліцію.

«Він заховав пістолета, вийшов з коньяком і каже: Завтра будеш сидіти в мене в кабінеті. Хто ти такий, чого ти тут стоїш? Завтра я тебе визву все рівно, будеш переді мною відчитуватися. Потім почав матюкатися», - розповідала жінка.

Катерина Приступа зазначила: згодом, коли позбігалися вже люди, водій мінівену почав від’їжджати.

«Від’їхав. Там вийшло таке перехрестя, і коли наша машина почала від’їжджати, він каже: В тебе перешкода праворуч, їдь. Тільки наша машина рушає, і він рушає», - ділилася обранець громади.

«Каже: Зараз ти зробиш аварійну ситуацію, тому що я тут правий, я – на головній, ти вдариш мене в бочину, чи я тебе, і я зараз визву, і ти будеш відповідати, що зробив аварію. І не давав знову таки проїхати», - далі розповідала жінка.

Ця «тяганина», за словами Приступи, тривала приблизно 20 хвилин і, врешті, водій поїхав.

Як повідомила депутат, міліція прибула на місце інциденту вже коли зловмисника не було.

«Але через годину десь, поки в нас брали свідчення, складали документи, він з’явився знову. Я не знаю, чи його знайшли, чи він сам приїхав, і перевірили його документи, то в нього всі документи на носіння зброї були», - зазначила жінка.

Що було далі, каже Катерина Приступа, вона не знає. Утім, міліціонери поїхали від будинку депутата лише о 00:30.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Приступа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Номер автомобіля в студію!
Відповісти
Цікаво було б дізнатися, що то за "герой" до жінки з дитиною з пістолетом скаче, тим більше, якщо є підозра, що він правоохоронець. Прохання до редакції обов'язково висвітлити подальші обставини цього інциденту. Громада має знати імена своїх "героїв".
Відповісти
знайшли кого просити. Вони вам що, журналісти?
Відповісти
І тобі до побачення
Відповісти
ти спочатку доведи протилежне! обіжений )
Відповісти
Коли жінка з дитиною виявляється депутатом, то є підозра, що він уже не правоохоронець)))
Відповісти
ЦІкава думка про подію іншої сторони... знаючи наглість наших депутатів не думаю що просто так чувак вибіг і розмахував перед пикою пані пістолетом....
Відповісти
суд лінча !
Відповісти
Бидляки в погонах та кріслах високих керівників!
Відповісти
Але ж просто так пістолет не виймають? Яка ж причина насправді?
Відповісти
Міцубіші мінівен - Грандіс, Спейсстар, Спейвагон??? Можливо аутлендер, аутлендер ХЛ, паджеро і тд і тп...Я не вірю що номерний знак не запамятали. От халепа. А деж відео?
Відповісти
Причини дві: одна- безкарність бидла при посадах, друга - алкоголь.
Відповісти
Депутатка не каже всієї правди. Які стали депутати сьогодні відомо усім... І не кожен це може терпіти.
Відповісти
немає логіки у реченні: "Хто ти такий, чого ти тут стоїш? Завтра я тебе визву все рівно, будеш переді мною відчитуватися. Потім почав матюкатися», - розповідала жінка". То до кого звертався зловмисник - до чоловіка чи до жінки?
Відповісти
і почитайте оце речення:"зловмисник спочатку «розмахував» пістолетом, а потім почав провокувати аварійну ситуацію і казати, що викличе в свій кабінет для доповіді". Невже не можна сформулювати правильно думку? з пістолетом сторював аврійну ситуацію? чи автомобілем? літ. редактора вам треба, ой як треба!
Відповісти
Це був не її чоловік. Луцькі депутати її рівня водіїв не мають. Тоді хто ж це був?
Відповісти
щось я нічого не зрозуміла, чес слово.
Відповісти
Депутат має відстоювати права своїх виборців та громади, а не оббріхувати людей. Катерино, спершу навчіться висловлювати свої думки і говорити правду. Весь сусідній двір бачив вчорашню "подію" і правди у ваших словах - немає, а на місці людей, з якими у вас виник конфлікт я би звернулась до суду. І дочекалась ваших публічних вибачень....
Відповісти
Все врут)))
Відповісти
а де сам напад?
Відповісти
Останні новини
Подробиці нападу на луцьку депутатку
01 серпень, 2013, 12:56