Як на Волині боксували жінки. ФОТО

Як на Волині боксували жінки. ФОТО
У Ковелі завершився VІ міжнародний турнір з боксу, учасниками якого були 62 жінки.

Вони представляли Російську Федерацію, Білорусь, Україну, Азербайджан та Ізраїль, - пише Слово Волині.

Від Волині змагалися ковельчанки, вихованки заслуженого тренера України Віктора Рогатіна: Олександра Федіс та чемпіонка Європи і призер світового боксерського форуму Тетяна Коб, а також юна боксерка Анна Жуковська, для якої ці змагання стали вдалим стартом у її спортивній кар’єрі.

Найкращий результат знову ж таки продемонструвала титулована Тетяна Коб, яка отримала переконливу перемогу у двобої з білорускою Анною Муравйовою (рахунок зустрічі 3:0 на користь Т. Коб) та росіянкою Вікторією Кулешовою, з якою боксувала останнього дня турніру.

Збірна України, якій ще на початку змагань пророкували перемогу, впевнено здолала сильний опір російських спортсменок і в підсумковому рахунку виборола перше місце.

"Сьогодні було досить важко боксувати, адже до Ковеля приїхали сильні спортсменки. Для мене цей турнір є свого роду черговим етапом до підготовки на чемпіонат світу", - ділиться враженнями після проведення бою Тетяна Коб.

Отож у фінальних боях переконливу перемогу здобули українки, російська збірна була другою, а третє місце розділили спортсменки з Білорусі та Ізраїлю.

Почесні грамоти та цінні подарунки вручили кращим у трьох номінаціях спортсменкам від народного депутата України Степана Івахіва.

Отже, у номінації «Найбільш технічний боксер» стала Катерина Пінигина (Росія), ковельчанка Тетяна Коб отримала нагороду в номінації «Міс турніру», а Олександра Федіс – «За волю до перемоги».

Організаторами турніру був відзначений старший тренер російської збірної Олександр Зарєченцев.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де фото ??? "Як на Волині боксували жінки. ФОТО" --- або замініть назву...
Відповісти