«Сплять по дві години», – міський голова розповів, як у негоду працюють луцькі комунальники

«Сплять по дві години», – міський голова розповів, як у негоду працюють луцькі комунальники
Луцький міський голова Ігор Поліщук розповів, що застосовувати покарання до чиновників, які відповідальні за розчищення обласного центру від снігу цього разу не буде.

Про це Повідомляє Суспільне.

"Працюють цілодобово, сплять десь дві години та стараються зробити все, що є в наших силах. Контролюють, удосконалюють логістику", – зазначив очільник міста.

"Попереднє рішення про обмеження премії директору департаменту ЖКГ Луцькради та 100% позбавлення премії керівник "Луцькспецкомунтрансу" було ефективним", – розповів Суспільному очільник міста.

Нагадаємо, два тижні тому Миколу Осіюка та Володимира Марценюка покарали фінансово через незадовільну боротьбу зі стихією. Двох чиновників позбавили премій за неналежне виконання своїх обов'язків.

Нині ж роботу комунальників міський голова не критикує. Каже: "Немає за що знімати премію". Зі слів Поліщука, посадовці виправилися та особисто контролюють роботу своїх працівників.

Нагадаємо, для прибирання снігу в місті в останні два дні залучили 60 одиниць техніки, з яких 21 спецавто – комунальна техніка. Ще 39 снігоочисних машин залучені за договорами оренди та на безоплатній основі. Розчищенням тротуарів у місті займається 11 спецмашин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
де селфі Поліщука з очищених від снігу тротуарів?
Відповісти
Упс... Премію вернути... Так дивись ще трошки і почне публічно вибачатись за свої слова перед простими водіями, які з його слів крадуть паливо.... Агов Полішук кишка тонка?
Відповісти
Коли мер Поліщук вибачиться перед водіями спецкомунтрансу, яких він публічно обізвав злодіями, які крадуть паливо?
Відповісти