«Магія танцю» – стильний якісний одяг для Pole Dance*

«Магія танцю» – стильний якісний одяг для Pole Dance*
Головна особливість Pole Dance – це необхідність точного й безпечного виконання трюків та танцювальних рухів. Для цього потрібне максимальне зчеплення певних ділянок шкіри з пілоном. Тому у даному стилі танцю так важливо грамотно підходити до вибору одягу для тренувань та виступів не тільки виходячи з краси образу, але й враховуючи технічну програму. Якщо вам потрібна зручний, красивий та якісний одяг для Pole Dance, заходьте в інтернет-магазин «Магія танцю», де вас чекають вигідні ціни на всі костюми.

Вимоги до одягу для танців на пілоні


Заняття Pole Dance супроводжуються безліччю складних акробатичних рухів. Тому під час танцю ніщо не повинно заважати або сковувати рухи. Для тренувань вибирають одяг з еластичних, якісних та міцних матеріалів, які повинні тримати форму й зберігати її навіть при регулярному пранні.

Одяг для Pole Dance ділиться на дві основні групи: тренувальна форма та костюми для виступів. Сучасний дизайн одягу для тренувань продуманий до дрібниць, щоб танцівниця могла відчувати себе максимально комфортно. Костюми для виступів більш яскраві та екстравагантні – вони привертають увагу оригінальним декором й незвичайними фасонами. При цьому варто пам'ятати, що навіть наряд для виступів повинен бути зручним та якісним, щоб під час шоу не стався конфуз.

Що з одягу потрібно для занять Pole Dance


При виборі форми головною умовою вважається те, що ноги та руки повинні залишатися відкритими. Інакше буде вкрай складно втриматися на пілоні, фіксувати рухи й залишатися у статичному положенні. Для тренувань знадобиться топ, що не стискає груди, а також шорти-труси з еластичного матеріалу. Одяг не повинен заважати виконувати складні рухи, впиватися у шкіру й здавлювати тіло.

Також у танцювальному гардеробі знадобляться гетри, які допоможуть зігріти суглоби. Довгі або короткі гетри можуть бути з вовни, бавовни або інших матеріалів – відштовхуватися від пори року при виборі. Рекомендується також придбати лосини для розминки та розігріву перед основним тренуванням. У штанях або лосинах розігрітися можна буде швидше й ефективніше, ніж з голими ногами.
У плані взуття для тренувань вибирають зручні чешки, а для виступів стрипи – відкриті босоніжки на високій платформі та підборах. Стрипи також використовують й під час тренувань, щоб надалі відчувати максимальну впевненість під час виступу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.