Особливості купівлі однокімнатної квартири в ЖК “Паркове місто”*

Особливості купівлі однокімнатної квартири в ЖК “Паркове місто”*
Купівля квартири - крок відповідальний, що вимагає серйозного підходу та граничної уваги. Якщо ви не знаєте, як купити квартиру однокімнатну, тоді пропонуємо ознайомитися з даною статтею, щоб зробити правильне для себе рішення.

Власне житло це завжди дуже добре, тому що ви не залежите від орендної плати, не потрібно переживати, що завтра господар скаже виселятися та думати, де взяти гроші на постійно зростаючу оренду. Саме тому однокімнатна власна квартира найкраще.

Що вибрати первинне або вторинне житло
Придбання однокімнатної квартири можливо в первинної та вторинної нерухомості. Якщо розглядати варіант вторинного житла, то тут є дуже багато недоліків:
• Необхідно всю суму виплатити відразу. А на збір суми може піти багато часу.
• Кімната хоч буде з ремонтом, але, як правило, квартири продають зі старим та доводитися оновлювати.
• Старі будинки можуть знаходитися не в найкращих районах, тому контингент може бути не дуже підходящим.
• Теж саме стосується інших нюансів здешевленню вторинки. Адже квартира може продаватися через поганих сусідів, протікання стін, появи цвілі або інших недоліків будинку. При зробленому ремонті виявити ці проблеми практично неможливо.

Безумовно, квартири в новобудовах є більш привабливими, оскільки вони більш просторі та оптимальні для життя. Первинна нерухомість характеризується високим рівнем комфорту, будівництво проходить в нових районах та якість будинку набагато краще, ніж вторинка.
В такому випадку вам слід звернути увагу на наступні нюанси:
  • Купівля квартири з або без ремонту. Без ремонту це дешево на початковому етапі та можна потім все облаштувати на власний смак. Але, якщо ви бажаєте відразу заїхати в квартиру, тоді найкраще придивитися до первинного ремонту, що входить у вартість. Адже така квартира в кінцевому підсумку обійдеться дешевше.

  • Купівля повноцінної або Smart-квартири. Особливість таких квартир істотна та все залежить від того, для яких цілей вона купується. Якщо це квартира для студента або на подальшу здачу в оренду, то Smart-квартира буде ідеальним варіантом. Якщо вона необхідна для сім'ї, то слід взяти повноцінну однокімнатну квартиру.

  • Вкладення коштів з недобудований будинок або вже зданий. Тут все залежить від фінансових можливостей, адже не всі можуть укласти відразу все гроші в купівлю. А ось вкладення певного відсотка та щомісячна виплата решти суми буде цілком комфортною.


  • У будь-якому випадку вирішувати самому покупцеві, але не дивлячись на вибір, необхідно завжди перевіряти наявність дозвільних документів у забудовника, перевіряти відгуки про будівництво на сайті, а також уважно читати договір, який підписується.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
    Останні новини
    Особливості купівлі однокімнатної квартири в ЖК “Паркове місто”*
    08 лютий, 2021, 22:17