Як народжують у луцькому пологовому. ВІДЕО

Як народжують у луцькому пологовому. ВІДЕО
У найбільшому пологовому будинку області щодня народжується з десяток дітей.

Психологи кажуть, що доля людей великою мірою залежить від того, яким вона побачить цей світ вперше. Перші картинки, звуки, запахи, відчуття у багатьох лучан зʼявляються у Луцькому пологовому будинку, ‒ йдеться в сюжеті ВОДТРК.

Цьогоріч народилося вже 2200 немовлят, при цьому 60% мам ‒ лучанки. Є жінки і з-за меж Волині. Лікарі розповідають, що кількість охочих народжувати у луцькому пологовому щороку зростає.

«У нашому закладі в 2012 році відбулися 4 621 пологи. Це, якщо порівняти з 2001 роком, вдвічі більше. Перинатальна смертність знизилася вдвічі. Це завдяки сучасним технологіям плюс ще кваліфікація персоналу», ‒ розповіла Галина Бондарук, заступник головного лікаря пологового.

Лікарі кажуть: незважаючи на певні труднощі розвитку медичної галузі, на дорожнечу ліків і невисоку зарплатню, роблять все можливе, аби пологи були легкі і максимально природні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я теж народжувала в ЛКПБ і ДУЖЕ-ДУЖЕ дякую лікарям та всьому медичному персоналу який допомагав мені до, під час та після пологів. Хочеться сказати що там дійсно працюють професіонали. Ще раз дякую що допомогли моїй донечці з'явитися на світ. І якщо ще колись Бог подарує нам дитинку - народжувати буду в ЛУЦЬКУ!!!
Відповісти
Останні новини
Гей-парад в Ізраїлі. ВІДЕО
02 серпень, 2013, 11:55
Як народжують у луцькому пологовому. ВІДЕО
02 серпень, 2013, 11:26