«Не рекомендую збільшувати тарифи», – Башкаленко комунальникам

 «Не рекомендую збільшувати тарифи»,  – Башкаленко комунальникам
Перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко не рекомендує комунальникам збільшувати тарифи.

Про це він заявив 2 серпня під час наради у Волинській облдержадміністрації, - пише Волинський інформаційний портал.

Розповідаючи про фінансовий стан житлово-комунальної галузі, директор департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Юрій Куц зазначив, що за шість місяців її підприємства зазнали збитків на 55,8 мільйона гривень. У порівнянні з минулим роком вони збільшились на вісім мільйонів (16,7%). Найбільше їх допустили підприємства комунальної теплоенергетики – 45 мільйонів гривень, та водопровідно-каналізаційного господарства – 9,1 мільйона.

Збільшилися збитки станом на 1 липня у ДКП «Луцьктепло» на 3,1 мільйона гривень, ПТМ «Володимир-Волинськ-теплокомуненерго» - 0,1 мільйона, ПТМ «Ковельтепло» - 1,6 мільйона, КП «Луцькводоканал» - 1,9 мільйона, КП «Нововолинськводоканал» - 0,4 мільйона. Хоча є підприємства, які перше півріччя завершили з прибутками.

Щодо рівня розрахунків населення за надані житлово-комунальні послуги, то він становить 99,2%, тоді як минулорічний показник сягав 97%.

Також Юрій Куц розповів, що протягом січня-липня тарифи водопостачання і водовідведення були переглянуті в десяти населених пунктах, на теплопостачання – у чотирьох.

«Не рекомендую збільшувати тарифи. Якщо хтось хоче це зробити, то наша рекомендація буде однозначна… Обласна комісія буде відміняти рішення», - висловився Башкаленко щодо ймовірного збільшення тарифів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чомусь,завжди, як обіцяють не збільшувати тарифи виходить усе навпаки.
Відповісти
Ви добре знаєте тільки ОДНУ РОБОТУ. Все глибше залазити в нашу кишеню. Але неШАНОВНІ. Вона вже пуста. Більше того, в ній дирка протерта цінами на продукти, ліки, транспорт і все інше. Не розуміючи того, що вже більше не візьмете, ВИ СВОЇМИ РУКАМИ доруйнуєте й тих, хто з останніх сил старався вам платити. Ми стаємо неплатниками не від хорошого життя і не з власної волі. І, дякуючи вам, нас все більше.
(Для довідки: В горезвісному СССР середньої МІСЯЧНОЇ ЗАРПЛАТИ вистачало на оплату трьохкімнатної квартири ЗА РІК).
З ПОКРАЩЕННЯМ ВАС!!!
Відповісти
Проблема збільшення тарифів у НЕКОМПЕРЕНТНОСТІ КЕРІВНИКІ та ПЕРСОНАЛУ.
"Щодо рівня розрахунків населення за надані житлово-комунальні послуги, то він становить 99,2%, тоді як минулорічний показник сягав 97%."
Цей абзац є красномовним для нас споживачів він сприймається як = "ну миж платимо краще чому заборгованість росте і нам збільшують тарифи?"
А чиновнички сприймають так - "АГА, рівень проплат зріс значить зявились вільні обігові кошти, треба лобіювати збільшення тарифів"
ВСЕ просто тому тарифи збільшують літом, коли ви не платите за газ, теплу воду. Тому вам відмикають теплу воду літом щоб продемонструвати ліквідність підприємств розбивши заборгованість між місяцями коли боргують і коли послуги відсутні.
проте панове менеджери і ви і ми вже знаємо що колапс прийшов і ви що робитимете перед своїми керівниками ?
Відповісти
Останні новини
«Не рекомендую збільшувати тарифи», – Башкаленко комунальникам
02 серпень, 2013, 13:08