Волинські рятувальники посіли призове місце на змаганнях із гирьового спорту. ФОТО

Волинські рятувальники посіли призове місце на змаганнях із гирьового спорту. ФОТО
Волинянські рятувальники - бронзові призери змагань з гирьового спорту серед працівників органів та підрозділів цивільного захисту.

Про це повідомляє ДСНС України у Волинській області.

17-18 лютого на базі Національного університету цивільного захисту України відбулися змагання з гирьового спорту у залік Спартакіади–2021 ДСНС України серед працівників органів та підрозділів цивільного захисту. Захід зібрав понад 70 спортсменів із різних регіонів нашої держави, які продемонстрували свою силу у поштовху та ривку гирі вагою 32 кілограми.

На спортивних перегонах були присутніми представники ДСНС України, керівництва Харківської обласної державної адміністрації, Харківської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, ветерани, курсанти і студенти.

На урочистому відкритті змагань учасників вітав проректор університету Олег Семків та бажав яскравих перемог.

У запеклій боротьбі І місце у загальнокомандному заліку посіла команда Національного університету цивільного захисту України.

Срібним призером змагань з гирьового спорту у залік Спартакіади-2020 ДСНС України серед працівників органів та підрозділів цивільного захисту стала команда Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Бронзу виборола команда Управління ДСНС України у Волинській області у складі: Василя Гнатюка, Ігоря Зимоніна, Олександра Кузьміна, Руслана Романюка та Вадима Сокола.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські рятувальники посіли призове місце на змаганнях із гирьового спорту. ФОТО
20 лютий, 2021, 19:28