Луцька художниця «перевернула» проспект Волі. ФОТО

Луцька художниця «перевернула» проспект Волі. ФОТО
У Луцьку відкрилася виставка картин молодої художниці Катерини Яцушек, на одній з робіт цікаво зображений проспект Волі.

Експозиція називається «Думки. Мрії. Образи», - пише Волинська правда.

Катерина Яцушек народилася у 1990 році у Луцьку. Малювати почала ще із дитинства. Навіть під час тихої годину у дитсадчку, коли всі діти спали, вона малювала. Навчалася у художній школі та у приватних майстрів. Зараз художниця здобуває освіту у Львівській національній академії мистецтв на відділі графічного дизайну.

Юну майстриню надихають Обрі Бердслі, Вільям Морріс, Густам Клімт, Марія Приймаченко, Гриця Ерде, давні стародруки, сецесійні орнаменти, сучасна ілюстрація тощо.

Художниця розповіла, її мрії та думки перетворюються у картини. На її полотнах світ стає не таким, як наш, а фантастичним.

На виставці представлено 15 робіт.

Також під час презентації виставки для відвідувачів бібліотеки відбувся майстер-клас зі створення листівок. Наприклад, перші листівки з`явилися у ХV столітті. Молода художниця теж малює листівки, одну із них, наприклад, вона присвятила проспекту Волі в Луцьку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мазня дитяча! Не варта і хвилинки уваги!!!
Відповісти
вона наркоманка, але про таких як вона кажуть "Сучасний талант, Футурист". ТЬФУ
Відповісти
Прочитавши вашу статтю не зрозуміла в якій бібліотеці відбулась виставка.
Відповісти
Як можна таке говорити??? "Мазня"... В неї власний спосіб вираження! Експерт, ти, певно, й такої "мазні" не здатен намалювати. А на рахунок наркоманки-так це маячня повна. Катя, дуже класно, мені сподобалось. Світло, тепло й захоплююче! Так тримати!
Відповісти
Потрібно було прийти і познайомитись з людиною перш ніж ображати. Багато художників малюють"мазню". але продають за мільйони. А молода художниця лише в пошуку себе. Потрібно спочатку оцінити, а потім критикувати не привітними словами. Сором.
Відповісти
Експерт сам нічого не розуміє в мистецтві. Сміх та й годі.
Відповісти
Особисто для Дмитра. Полікуйте свою психіку.
Відповісти
Люди, не будьте такими злими! Якщо не сподобалось - промовчіть, тому що знайдуть ся ті, хто будуть в захваті! На вкус и цвет...
Особисто мені подобається. А Катя нехай розвивається і далі творить!
Відповісти
Катрусю,ти супер! І красуня,і душа чудова. В такої дівчинки має бути світле майбутнє. Не зупиняйся на заздрісних язиках. Малюй. адже ти не можеш не малювати. Душа в тебе світла.
Відповісти
гарно)
Відповісти
Останні новини
Луцька художниця «перевернула» проспект Волі. ФОТО
02 серпень, 2013, 14:49