Комедії та інші цікаві фільми, які можуть бути дуже захоплюючими*

Комедії та інші цікаві фільми, які можуть бути дуже захоплюючими*
ТОП 10 маловідомих комедій
Комедії були та залишаються одним з найпопулярніших для глядачів жанрів, які знімаються в Голлівуді. Але є досить велика кількість фільмом, що мають менший бюджет, не знімалися відомими режисерами, проте наповнені якісним гумором. Онлайн фільми дозволяють побачити найкращі з них, створюючи свій плей-лист улюблених комедій.

Вечірка (2017)

Чорно-білі відтінки, в яких знято фільм, відмінно підходять суворому та похмурому гумору, що відбувається. У цьому фільмі навіть є та рушниця на стіні, яка зобов'язана вистрілити в третьому акті. Режисер Поттер щосили веселиться з цієї камерної історії, але не забуває й про політичну сатиру, яку звертає проти буржуазних ліваків.

Ультраамериканці (2015)

Найбільше картина порадувала любителів марихуани - вряди-годи вони зображуються на екрані не як тупі стереотипи. У цьому фільмі головні герої створюють дивовижний акторський тандем, граючи пару скромних Стоунер з невеликого містечка, вимушених боротися за своє життя, потрапивши в самий розпал змови уряду та спецслужб.

Якщо твоя дівчина - зомбі (2014 року)

Один з найцікавіших молодих акторів, що грає хлопця, який втратив свою кохану. Пізніше дівчина дивним чином оживає, але виглядає вже не зовсім так, якою він її пам'ятає.

Прив'язані до будинку (2014 року)

Головна актриса виконує роль молодої злочинниці, засудженої до домашнього арешту, де за нею доглядатимуть мати з вітчимом. До того ж з підвалу постійно доносяться дивні шуми. Сюжетні повороти будуть змінювати один одного, врівноважуючи баланс між сміхом та жахом.

Дикі історії (2014 року)

Ця чорна комедія про абсурд сучасного світу, стала поворотною точкою для латиноамериканського кіно. Історії не встигають набриднути в силу своєї невеликої тривалості та розповідають про емоції, знайомих людям в будь-якій точці світу - напруга, гнів, зрада.

Ідеальні незнайомці (2016)

Семеро близьких друзів за спільною вечерею затіяли гру - все кладуть свої мобільні телефони на стіл та озвучують кожну смску, а дзвінки приймають по гучному зв'язку. Але в результаті веселий вечерю перетворюється в неприємні розбірки.

Гіпопотам (2017)

Сатирична комедія заснована на однойменному романі, наповнена дотепними діалогами та особливим інтелектуальним гумором. Випивають поета, який втратив чергову роботу, просять перевірити чутки про те, що його 16-річний хрещеник має якісь містичними цілительськими здібностями.

По той бік надії (2017)

З гумором розповідає про серйозні питання. Один - сирійський біженець, який прибув в Гельсінкі на вантажному судні в пошуках кращого життя. Другий - комівояжер, який купив старий ресторан на гроші від карткового виграшу.

Війна проти всіх (2016)

Фільм розповідає історію про двох глибоко корумпованих друзів-копів, що поводяться як расисти та хулігани не проявляючи поваги ні до кого, включаючи свої сім'ї.

Елвіс та Ніксон (2016)

Для байопіку тут занадто мало фактів та історії, але в картині про зустріч короля рок-н-ролу з президентом США підкуповує сценарій, наповнений гумором.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Комедії та інші цікаві фільми, які можуть бути дуже захоплюючими*
12 лютий, 2021, 19:23