Надійна фіксація і безпечне перевезення лиж і сноубордів: про що потрібно пам'ятати фанатам зимового спорту*

Надійна фіксація і безпечне перевезення лиж і сноубордів: про що потрібно пам'ятати фанатам зимового спорту*
Орендувати інвентар для активного зимового відпочинку не завжди виходить в силу багатьох обставин, тому фанати беруть все необхідне з собою. Залишається лише якось занурити інвентар в машину, не поламавши його. Рішенням стане кріплення для транспортування інвентарю для лиж та сноуборду. Відправною точкою стане аналіз рекомендацій виробника машини, в яких надані конкретні рекомендації щодо вибору фіксаторів. Варіантів тут існує кілька.

Які модифікації представлені в торговельній мережі


Асортиментний перелік виробників включає різноманітні модифікації, що враховують технічні характеристики машини і фінансові можливості клієнта. Відкривають перелік вантажні бокси або так звані «коробки», які монтують на дах машину. Підбирають бокс з урахуванням габариту машини і спортивного інвентарю. До сильних сторін боксу відносять 100% захист перевезеного інвентарю від примх природи. Наступний пункт - це рейлінги або поздовжні дуги. Встановити їх краще в фірмовому центрі обслуговування, щоб не пошкодити конструкцію машини. Замикає «трійку» багажна система, яка представлена ​​в двох варіантах виконання:

1. Оснащений квадратними поперечиною - виготовлений зі сталі з покриттям чорним пластиком. З одного боку, такий варіант дешевше, а, з іншого - створює сильний гул вже на швидкості 45-50 км / год.

2. Оснащений аеродинамічними поперечинами, виконаними з алюмінію. У продажу можна знайти овальний або плоский варіант виконання.

Якщо порівняти цю модифікацію зі згаданою вище, то можна відразу виділити кілька переваг. Наприклад, генерація мінімального шумового забруднення і економну витрату палива. Детальніше дивіться на сторінці https://www.multibox.com.ua/catalog/krepleniya_dlya_perevozki_lyzh_i_snoubor/.

Особливості фіксації системи кріплення


Оригінальна продукція, забезпечена супровідними документами, містить необхідну інформацію. Звертають увагу на спосіб фіксації вироби. Стандартний варіант - це фіксація на поперечки. Винятком стане модель для машин з гладким дахом. Крім цього, звертають увагу на ряд інших технічних нюансів. Це довжина робочої поверхні, до якої і кріплять інвентар, вона варіюється від 20 до 60 см. Довговічність конструкції забезпечує металеву основу, але алюмінієве в меншій мірі піддається впливу іржі. Звертають увагу на рекомендовану кількість інвентарю, яке можна закріпити - в інструкції зазначено кількість, виходячи з габаритів однієї пари лиж 10 см, а сноуборду - 30 см.

Знайомство з відгуками - це ще один нюанс, який не варто випускати з поля зору. Завдання шанувальника активного зимового відпочинку - це отримання максимум корисної інформації. На початку аналізують відгуки про конкретного виробника, а потім - про обраної моделі фіксатора. Варто пам'ятати, що на вартість виробу впливає не тільки пропонований набір опцій, але і маркетингова складова. Мінімізувати непередбачені витрати дозволить проведене порівняння декількох брендів з ідентичними характеристиками. Останній крок - це покупка в мережі авторизованого дилера, де не доведеться переплачувати посередникам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Надійна фіксація і безпечне перевезення лиж і сноубордів: про що потрібно пам'ятати фанатам зимового спорту*
13 лютий, 2021, 12:02