Застосування ремаркетингу з метою збільшення обсягів продажів*

Застосування ремаркетингу з метою збільшення обсягів продажів*
Статистично, більше 70% відвідувачів комерційних сайтів, які виявили свою зацікавленість пропонованим асортиментом, з якої-небудь причини все-таки не роблять покупку. Причини для цього можуть бути різні. Однак, усунувши хоча б частину з них, продавець максимізує відсоток ймовірності втраченого прибутку. Саме для цих цілей і розроблений такий універсальний бізнес-помічник, як ремаркетинг.

Суть роботи ремаркетингу


Ремаркетинг, як один із напрямів контекстної реклами, є надефективними цифровим прийомом, що повертає потенційного клієнта до думки про покупку, за допомогою демонстрації грамотно вибудуваної мережевої реклами. За допомогою ремаркетингу, як можна більш ненав'язливо, такому відвідувачеві нагадується про всі очевидних і прихованих вигоди можливого придбання. Таким чином, повторно пробуджуючи інтерес клієнта до товару, ремаркетинг найакуратнішим чином підштовхує його до покупки.

Приклад: користувач кілька хвилин провів на сторінках інтернет-магазину, переглядаючи певну модель ноутбука, але покинув сайт, так і не зробивши замовлення з якої-небудь причини. При вході на будь-який інший сайт його увагу привертає банер з рекламою саме цієї моделі ноутбука, та ще й з унікальною можливістю його придбання з неймовірною знижкою.

Для чого необхідний ремаркетинг


Ефективність цього методу найбільш застосовна в таких ситуаціях:
  • Попит, що знижується на певні послуги або товар.

  • Реалізація дорогої продукції або послуги. У таких випадках максимально необхідно постійно контактувати з обмеженою специфічної клієнтською базою.

  • Можливість пакетних продажів і реалізації додаткового товару клієнтам, уже вчинили покупку в вашому інтернет-магазині.

  • Для кого необхідний


    Безперечно, ремаркетинг принесе відчутну користь абсолютно будь-якого виду інтернет-бізнесу, планомірно здійснюючи приріст клієнтів і підвищуючи рівень продажів, використовуючи при цьому мінімальні витрати на рекламу.

    Особливо корисний таким бізнес-напрямках:
  • Висококонкурентні торгові інтернет-майданчики (побутова техніка, мобільні телефони і т. П.). Клієнти цього сегменту ринку прискіпливо і скрупульозно підходять до процесу вибору і покупки товару. Таким людям не властиво імпульсивна придбання "в один клік".

  • Бізнес-діяльність із затяжним процесом (нерухомість, страхування, будівельний бізнес і т. П.). Потрібне постійне утримання клієнтської аудиторії в поле зору компанії.

  • Завдяки ювелірно вивіреним і досконально прорахованим алгоритмам, фахівці компанії Wise Solutions https://www.wise-solutions.ua/services/ppc/ можуть досягти зростання обсягу реалізації товару / послуги, збільшити приплив нових потенційних покупців і підвищити ефективність суміжних рекламних інтернет-ресурсів .

    Звичайно, складно зі 100-відсотковою впевненістю говорити про ефективність тієї чи іншої стратегії ремаркетингу. Однак, в будь-якому випадку, в сфері продажів потрібно всіма силами боротися за кожного потенційного покупця. І ремаркетинг в цій боротьбі - найпотужніша масова зброя.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.