Що має бути у жіночій косметичці*

Що має бути у жіночій косметичці*
Вибір косметики для кожної дівчини є дуже індивідуальним процесом, який тягнеться інколи роками різноманітних спроб, та все приходить із досвідом. Саме так формується відчуття смаку та стилю, а також того, який вигляд хоче мати жінка і що їй для того потрібно. Кожна вибирає косметику під себе, свій тип обличчя, свій кольоротип шкіри та своє відчуття прекрасного.

Для зручності широкий вибір косметичок та косметики можна вибрати та прибрати у інтернеті за посиланням watsons.ua.

Основний набір косметики

Сумка кожної дівчини завжди наповнена купою речей, де обов’язково має бути косметичка. Це ніби перша допомога при екстрених випадках, коли мати ідеальний вигляд життєво необхідно. Складові косметички у кожного різні, зважаючи на індивідуальні особливості щоденного макіяжу. Та все ж приблизний список може стати у нагоді.

Тональний крем

Це має бути у сумці завжди. Навіть якщо у дівчини ідеальна шкіра, поганий сон чи недостатня кількість випитої води можуть негативно відобразитися на обличчі, а тональний крем допоможе приховати всі нерівності. Також влітку варто захищати шкіру від ультрафіолетових променів та регулярно користуватися SPF, такий захист може містити і тональний крем.

Туш для вій

Виразний погляд завжди дозволяє почувати себе впевненіше, а його можна отримати за допомогою туші для вій. Вона має створювати об’єм для вій та робити їх більш густими.

Засіб для брів

Доповнити виразність погляду допоможуть в міру насичені брови. Можна використовувати туш для брів зі щіточкою, що одночасно допоможе вкласти та надати їм більшої яскравості. Потрібно підібрати тон, що буде гарно гармоніювати із волоссям для створення ефекту природності.

Блиск для губ та помада

При собі завжди потрібно мати гігієнічну помаду, яка буде надавати зволожувальний ефект губам. Також для щоденного макіяжу гарно підійде нюдовий олівець чи блиск. У випадку святкових подій чи побачень добре покласти у косметичку червону помаду для створення ефекту “Вау”.

Пудра

Завершальним етапом макіяжу є пудра, що прибере зайвий блиск з обличчя.

Пензлі

Саме завдяки використанню якісних пензлів можна нанести тональний крем та пудру на шкіру обличчя без зайвих розводів та ефекту маски. Тому це просто незамінна річ.

Косметичка у дорогу

Для того, щоб відправитися у подорож на декілька днів, базового набору косметики буде недостатньо. Сюди необхідно додати хоча б зубну щітку, шампунь, гель для душу, крем для рук, антисептик, манікюрний набір, дезодорант, вологі та сухі серветки, дзеркало та гребінець для волосся. Також для змиття макіяжу необхідно взяти міцелярну воду та ватні диски. Обов’язково потрібно враховувати термін поїздки та за потреби використати більшу косметичку для компактного пакування речей.

Ліки у подорожі також потрібно брати, особливо якщо подорожуєте з дітьми. Тож радять брати окремий пакет із ліками першої необхідності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.