Домашній Інтернет від провайдера Мережа Ланет*

Домашній Інтернет від провайдера Мережа Ланет*
Інтернет став невід'ємною частиною повсякденного життя і необхідний нам як в офісі, так і вдома. Проводячи домашній Інтернет, ми в першу чергу думаємо над тим, який тип підключення вибрати. Раніше величезною популярністю користувався провідний Інтернет з підключенням до локальної мережі. Він відрізняється високою швидкістю і стабільністю роботи. Але останнім часом все частіше для домашнього використання підключають бездротовий Інтернет. Зручність Wi-Fi складно переоцінити.

Завдяки йому ви можете під'єднатися до безлічі пристроїв одночасно і вільно дивитися фільми або працювати в будь-якій точці квартири. Крім цього, Wi-Fi з'єднання дозволяє під'єднатися до настільної периферії (клавіатура або мишка) без проводів, а також проводити презентації на зовнішньому моніторі.

Щоб насолодитися всіма перевагами якісного домашнього Інтернету, необхідно знайти надійного провайдера. Головним критерієм при виборі провайдера є наявність підключення за вашою адресою. Для цього достатньо перейти на сайт провайдера і знайти розділ з картою покриття або зателефонувати. Крім цього, щоб вибрати надійного провайдера в Києві, варто звернути увагу на наступні моменти:
  • швидкість інтернету;

  • терміни підключення;

  • обладнання, необхідне для підключення;

  • вартість підключення та налаштування роутера;

  • способи оплати за послуги;

  • чи є можливість тимчасового призупинення;


  • Визначившись з постачальником зв'язку, уважно вивчіть запропоновані тарифи. Наше життя переважно пов'язана з Інтернетом, тому краще віддати перевагу безлімітного підключення. Так ви зможете користуватися мережею без будь-яких обмежень по швидкості або часу. Тут варто бути гранично обережним, адже під безлімітними тарифами деякі провайдери ховають приховані ліміти. Наприклад, дозволяють користуватися безлімітом лише до певного обсягу передачі даних. Після перетину цього порога необхідно доплачувати, щоб продовжити користуватися Інтернетом. Щоб уникнути подібних ситуацій, краще звернути увагу на провайдера, який володіє надійною репутацією і зарекомендував себе на ринку.


    Мережа Ланет - один з найбільших інтернет-провайдерів на території України. Постачальник зв'язку є беззаперечним лідером швидкості і надає підключення в більшості районів столиці за демократичною ціною. Компанія робить все можливе, щоб тарифи були максимально якісні і доступні. Мережа Ланет також є одним з провайдерів, який підключає гігабітний Інтернет. З ним ви отримаєте найбільш швидкий доступ до світових та українських ресурсів на швидкості 1 Гб/с, що підтверджується численними тестами.

    Щоб дізнатися, скільки коштує провести Інтернет від Мережі Ланет, досить зайти на сайт провайдера і залишити заявку. Менеджери з задоволенням підкажуть вам ціну, допоможуть визначитися з тарифом та ознайомлять з чинними акціями.

    Звертайтеся:

    м Київ просп. Перемоги, 95

    [email protected]

    (044) 500-03-03

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.