Інтернет-магазин як бізнес*

Інтернет-магазин як бізнес*
Ви хочете побудувати свій бізнес і бути фінансово-незалежним? Повірте, це не так вже й складно. Одним із способів втілення вашої мрії в реальність може стати інтернет-магазин. З розвитком технологій і рівня комунікації саме онлайн торгівля може принести вам прибуток і допомогти на шляху до фінансового успіху. Хостинг-провайдер і реєстратор доменних імен Cityhost допоможе розібратися, що ж необхідно для створення прибуткового інтернет-магазину.

Визначення ніші для інтернет-магазину


Продавати можна:
  • Товар. Подумайте, які товари користуються попитом. Це може бути одяг, іграшки, косметика, спортивні товари, продукти або щось інше. Чи не винаходить велосипед. Продавайте те, що добре знайоме людям і затребуване. Почніть з невеликої партії, якщо у вас немає грошей для закупівлі товару. Або почніть продавати по системі дропшіппінг.


  • Послугу. Якщо ви, наприклад, добре в'яжете, клеїте шпалери або шиєте, можна створити інтернет-магазин, який продає ваші послуги.

  • Свої знання. Якщо ви профі в якійсь галузі, можете поділитися своїми знаннями. Проводьте онлайн-уроки, консультації, тренінги і отримуйте за це винагороду.

  • Вибравши нішу інтернет-магазину, ви можете приступати до його створення.

    Етапи створення інтернет-магазину



    1. Придумуємо назву. Воно повинно відповідати продається товару чи послуги, бути легким, яскравим, незабутнім.

    2. Підбираємо доменне ім'я. Воно повинно бути співзвучна назві.
    Відразу ж перевіряйте, чи вільно доменне ім'я для реєстрації. Зробити це можна на сайті компанії Cityhost у відповідному полі для перевірки домену. Тут же ви можете оформити покупку домена. CityHost - великий реєстратор доменних імен в Україні. Ви маєте можливість придбати домен в більш ніж 275 доменних зон. До ваших послуг швидка реєстрація, просте управління і можливість отримати сертифікат на домен.

    3. Реєструємо доменне ім'я. Ця процедура може зайняти кілька днів, так як необхідний час для реєстрації домену на серверах всесвітньої мережі.

    4. Купуємо хостинг. Не забудьте, що разом з доменним ім'ям вам потрібно придбати хостинг. Це дисковий простір, де будуть зберігатися файли вашого сайту. Якщо ваша мета - створення інтернет-магазину, вибирайте пакет хостингу з великим дисковим простором, SSL сертифікатом, захистом від DDoS і високою швидкістю обробки даних. Наприклад, компанія cityhost.ua навіть при покупці мінімального хостингу пропонує багато фішки безкоштовно, а як приємне доповнення - тестовий хостинг, який дає можливість протестувати сервіс.

    5. Створюємо сайт інтернет-магазину. Якщо ви не сильні в веб-програмуванні, вам доведеться найняти фахівця, який допоможе вам у визначенні CMS інтернет-магазину та створення сайту.
    Як тільки сайт буде створений, ви можете приступати до його наповнення.

    Реклама двигун торгівлі
    Після відкриття інтернет-магазину можна приступати до його рекламі. Оцініть свої фінансові можливості і відповідно до них вибирайте способи реклами, яких зараз дуже багато.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.