У Луцьку запланували ремонт кількох вулиць

У Луцьку запланували ремонт кількох вулиць
У Луцьку протягом року запланували здійснити поточний ремонт на вулицях Набережній, Мамсурова, Ківерцівській, Карпенка-Карого та Львівській.

Про це пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Відкриті торги для пошуку підрядників уже оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 3-4 березня.

Вартість поточних ремонтів на вулицях Набережній, Мамсурова, Карпенка-Карого та Львівській становитиме по 189 000 гривень, а ціна робіт на вулиці Ківерцівській – 149 000 гривень. Кошти на ремонти виділять із місцевого бюджету.

Роботи включатимуть холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, улаштування вирiвнювального шару з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної сумiшi без застосування укладальникiв асфальтобетону, улаштування покриття з гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумiшей вручну з ущільненням самохідними катками, ямковий ремонт асфальтобетонного покриття дорiг і перевезення сміття.

Ці роботи мають виконати протягом березня-грудня цього року. Гарантія на поточні ремонти вулиць становитиме один рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дубнівську можна хоч раз на 50 років зробити по людськи. Мало того,що не їздить громадський транспорт то скоро й люди не будуть ходити, бо дороги немає.
Відповісти