Чому в Ірпені оселяються все більше родин?*

Чому в Ірпені оселяються все більше родин?*
Безумовно, серед міст у пригороді Києва є достатньо чудових місць, в яких варто оселитись як самому, так і всією родиною. За останні 4-5 років «сусіди» столиці перетворились на розвинені та гарні міста з сучасною інфраструктурою. І жителі Києва, як і інших міст, що планують придбати житло, звернули свою увагу на більш доступне та зелене передмістя. Зокрема великою популярністю користується Ірпінь.

Наразі двокімнатна квартира в Ірпені у новому житловому комплексі більш доступна за аналогічну за площею оселю в київській новобудові. Наприклад, на сайті БГ Синергія можна обрати відносно недорогі варіанти з вдалим сучасним плануванням. При цьому забудовники постійно конкурують, тому знижки, розстрочки та акції з’являються з приємною періодичністю.

Чим привабливий Ірпінь?


Є у Ірпеня деякі особливості, що роблять його практично ідеальним «сімейним» містом. І тому його часто обирають молоді родини, що тільки починають самостійне життя в орендованій чи придбаній квартирі.

  • Наразі квартири в Ірпені привабливі гарним вибором планування, досить лояльною до інвесторів ціновою політикою забудовників. При цьому розвиваються різні райони міста, тож можна обрати розташування за власними вподобаннями та комфортом.


  • Паркова зона – то ледь не весь Ірпінь. Якщо ви шукаєте комфортного затишку в зеленій зоні, Ірпінь вас точно порадує. Ліси, парки, водойми – ними славиться ця частина Київської області. А зважаючи на активну розбудову Ірпеня, зведення кожного нового житлового комплексу супроводжується активним озелененням прилеглої території. Інакше сама тутешня громада не дозволить появу нових будівель. Адже будь яке будівництво однозначно впливає на оточуюче середовище місцевості, в якій проводиться.


  • З іншого боку з усіх міст, розташованих недалеко від Києва, саме Ірпінь найчастіше називають сучасним та «європейським». Хоч якраз статусу «європейського» це місто не потребує, маючи власну, особливу історію, місцеві традиції та привабливі особливості, від природи до архітектури.


  • Наразі Ірпінь можна умовно поділити на старе та нове місто. До першого відноситься старий фонд, який включає приватні та багатоповерхові будинки. Тож є можливість придбати житло на вторинному ринку

    До другої частини міста відносяться новобудови, які стають трохи доступнішими за рахунок акцій та розстрочок забудовників. При цьому суворої межі між старим та новим фондом по місту не проводиться. Але нові житлові комплекси часто виглядають як досить автономні квартали, зі своєю інфраструктурою.

    Завдяки активному зведенню сучасних житлових комплексів, наприклад таких, як будує БГ Синергія - https://synergy-bud.com.ua/ua/, місто не просто зростає за площею чи кількістю населення. Воно поступово стає комфортнішим, навіть у порівнянні зі столицею. Торгівельні та розважальні центри, великі і малі магазини, офіси різноманітних установ, школи, садочки, розвиваючі курси, кафе та ресторани – ось чим приваблює нових жителів Ірпінь.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.