Як купувати підписників у Фейсбук через спеціальні сервіси*

Як купувати підписників у Фейсбук через спеціальні сервіси*
У соціальній мережі Facebook з'явилася нова функція - підписка на особисті сторінки користувачів. До цього люди могли додавати один одного тільки в друзі. Однак нова функція дала можливість ефективніше використовувати персональні сторінки для розвитку особистого бренду. В результаті з'явилася можливість купувати передплатників через спеціальні сервіси https://likigram.com/buy-facebook-followers/.

Давайте розглянемо в чому схожість та відмінності між друзями та передплатниками в Facebook:
• Друзі та передплатники на Фейсбуці можуть переглядати Ваші оновлення в стрічці новин;
• Головною відмінністю між цими формами підписок в Facebook є те, що кількість передплатників на Вашій сторінці може бути необмежено, тоді як число друзів аккаунта не повинно перевищувати 5000 одиниць;
• Ви можете обмежити доступ до своєї сторінки, як друзям, так та передплатникам;
• Можна отримати спеціальну посилання для підписки, яку варто розмістити на сторонніх ресурсах для залучення більшого числа передплатників. Зробити це можна, натиснувши кнопку «Ідеї для підписки», яка розташовується в правій частині екрана стрічки новин;
• Передплатники та друзі можуть ставити лайки на пости та паблік в Фейсбук. Однак, залишати коментарі до постів зможуть тільки друзі та друзі друзів;
• Ви можете купити передплатників Фейсбук, а потім, при бажанні, перевести їх в друзі.

Таким чином, виходить, що Ви зможете додавати в друзі тільки тих користувачів, з якими Ви дійсно знайомі. Розвивати ж свою сторінку та показувати необхідні записи комусь ще, можна за допомогою Ваших передплатників.

Купити передплатників в FaceBook або додати їх самому


Основний метод безкоштовного додавання друзів в Фейсбук - розсилка запрошень. Таким чином, Ви можете отримати дійсно зацікавлених у Вашій особистості друзів та передплатників. Однак, не забувайте про обмеження. Фейсбук на даний момент педантично ставиться до збереження спокою його учасників та присікає настирливі дії.

Ви можете організовувати на своїй сторінці конкурси та опитування. Це завжди приваблює безліч передплатників. Тільки не забудьте зняти обмеження зі своєї сторінки. Ваші оновлення повинні бачити абсолютно всі користувачі.

Безкоштовні сервіси обмінники. Досить ефективний та швидкий спосіб додавання нових друзів. Щоб розмістити замовлення на такому сервісі, потрібно виконати кілька завдань, запропонованих сайтом. Однак пов'язані ці завдання найчастіше зі спамом. Тому додати великий обсяг передплатників таким чином не вдасться. Ви також можете купити друзів Facebook на подібних сайтах, але гарантій про безпеку Вашого платежу та сторінки ніхто не дасть.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.