Найкращий догляд за одягом разом з паровими прасками Tefal*

Найкращий догляд за одягом разом з паровими прасками Tefal*
Для допомоги господаркам та полегшення побутових завдань інженери розробляють всілякі технологічні та функціональні прилади й один з них – парова праска. Сучасні моделі парових прасок дозволяють набагато швидше та якісніше гладити велику кількість білизни, при тому що об'ємні предмети домашнього текстилю, такі як під ковдри, пледи, подушки або ковдри можна обробляти гарячою парою, склавши кілька разів. За рахунок цього домашні справи займають менше часу й зусиль. Ключовими відмінностями такого приладу від звичайної праски є менша вага та можливість роботи тривалий час без поливу води.

Де купити якісну парову праску?


Перше, на що важливо звернути увагу – це вибір парової праски. Тільки якісна та надійна парова праска може гарантувати зручність догляду за одягом та довговічність експлуатації. Ми рекомендуємо довіряти перевіреному бренду Tefal, чиї парові праски можна вибрати й замовити, перейшовши за посиланням https://www.tefal.ua/uk/Догляд-за-одягом/Парові-праски/c/steam%2Birons – на офіційному сайті бренду представлена тільки оригінальна техніка з гарантією на ремонт та обмін, згідно з європейськими стандартами. Офіційний сайт Tefal в Україні гарантує надійність та довговічність парових прасок.

Як парову праску можна використовувати у побуті?


Серед переваг такої праски варто виділити той факт, що вертикальне парове прасування більш безпечне й ефективне для делікатних тонких тканин, ніж горизонтальне. Гаряча пара без проблем справляється зі складками та заломами на одязі, не пошкоджуючи його у процесі прасування. Великий вибір режимів пароутворення дозволяє підібрати оптимальну температуру для різних типів тканин, що зробить прасування ще більш зручним та безпечним.


Не докладаючи зайвих зусиль, за допомогою парової праски можна пропрасовувати навіть найбільш важкодоступні місця між декоративними елементами, нашивками, ґудзиками, а також повертати ідеальну гладкість у місцях складок та драпіровок. За допомогою парової праски можна ефективно боротися з неприємними запахами білизни та одягу, а також обробляти елементи з натурального хутра.

Використовуючи парову праску, можна без зайвих зусиль гладити великі предмети домашнього текстилю на вазі, що дуже зручно – так прасують штори, постільну білизну, покривала, фіранки тощо.

Вплив гарячою парою можна використовувати для дезінфекції житла – паровою праскою обробляють оббивку меблів, матраци, подушки, дитячі іграшки. Висока температура пари ефективно знищує кліщів, бактерії та цвіль, завдяки чому немає необхідності у хімчистці чи професійному клінінгу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.