Скільки волиняни заплатять за газ у березні

Скільки волиняни заплатять за газ у березні
Вартість природного газу для волинян у березні 2021 року становитиме 6,99 грн за кубометр.

Про це інформує пресслужба ТОВ "Волиньгаз Збут".

Компанія продовжує дотримуватися рішення Уряду щодо обмеження ціни на газ для населення. Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 18.01.2021 №25 компанія продовжуватиме здійснювати постачання природного газу за ціною 6,99 грн/м³ з урахуванням ПДВ, що дорівнює 0,66 грн/кВт*год (на основі даних про значення вищої теплоти згорання за період з 1 по 22 число місяця, отриманих від Оператора ГРМ).

У компанії зауважують, що з 1 лютого тимчасово в усіх постачальників газу на ринку ціни однакові. Але однакові ціни зовсім не означають однаковий сервіс та зручність отримання послуг.

ТОВ «Волиньгаз Збут» пропонує своїм клієнтам зручні онлайн-сервіси для розв’язання газових питань:
- Єдиний кабінет для передачі показників та сплати за газ та його доставку;
- Зручні чат-боти у Viber та Telegram, через які швидко та просто передати показники та сплатити за газ;
- Мобільний додаток простий та зрозумілий;
- Оплату через Apple/Android Pay;

Також споживачі газу можуть звернутися за консультацією в Центри обслуговування клієнтів, що працюють майже в усіх районних центрах та зателефонувати в контакт-центр за телефоном 0332-701-704.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"У компанії зауважують, що з 1 лютого тимчасово в усіх постачальників газу на ринку ціни однакові" - брехня, у газзбутів найдорожчі тарифи

А чому ви не пишете що рішенням суду газзбутам ЗАБОРОНЕНО виставляти в паперовому та електронному вигляді побутовим споживачам рахунки, акти, будь-які інші платіжні документи про оплату за природний газ, спожитий ними до січня 2021 року (включно); розпоряджатися грошовими коштами, отриманими та такими, що можуть бути отримані у майбутньому від побутових споживачів за природний газ, спожитий ними до січня 2021 року (включно)?
Відповісти
А тому,що вони ніяких рішень судів не виконують.Для них Україна-це дійна "корова",а не правова держава.Ви думаєте багато споживачів знають про це рішення суду.Для більшості це просто "комуналка"...скільки скажуть,за те і платять,прикро,але це їх бюджет сімї.
Відповісти