Войтюк розповів, чому програв у Юрмалі

Войтюк розповів, чому програв у Юрмалі
Учасник від України на конкурсі «Нова хвиля-2013» Аркадій Войтюк каже, що не засмутився через низькі оцінки журі, адже перед самісіньким конкурсом йому повністю змінили репертуар.

Про юрмальські будні співак розповів в інтервʼю виданню Слово Волині.

Войтюк зазначив, що в Юрмалу прибув за два тижні до конкурсу. Стверджує, що працював там найбільше.

«Коли всі вже йшли спати, я до другої ночі працював із Рєзніком, продюсерами, редакторами. Окрім того, я єдиний учасник, якому поміняли всі пісні! Тобто, якщо всі конкурсанти приїхали вже з затвердженим матеріалом, то мені довелося все робити практично з нуля. Мав співати Елвіса Преслі, ми навіть пошили костюм з камінчиками Swarovski, але номер відмінили. Потім підготував пісню Робі Вільямса – її теж скасували. Пам’ятаю, як ми йшли вночі із Рєзніком у готель, а він мені й каже: «Слухай, а давай Тома Джонса заспіваєш!» Уявляєш? Усе це ‒ такої пізньої пори! Цілу ніч я вчив пісню «Kiss», а вже зранку репетирував її у залі», ‒ зазначив він.

Перемогу кубинця Роберто Кел Торреса Войтюк вважає заслуженою. Проте каже, що для нього особисто переможцем є латвієць, бо у нього ‒ якісна музика.

Учасник конкурсу розповів, що «тісно спілкувався з Ігорем Крутим». «Якось він покликав мене і сказав: «Не переживай за оцінки, в тебе все буде добре», ‒ поділився ковельчанин. Щодо перспективи того, що композитор стане його продюсером і просуватиме його, Войтюк сказав: «Я не знаю, що коїться в його голові, але все може бути. Ще під час відбору на конкурс Крутий почув мою пісню «Мамо», вона йому дуже сподобалась, тому порадив швидко зняти кліп. А після закінчення «Нової хвилі», попросив показати роботу. Я сказав: «Знайдете в Інтернеті».

Наявність спонсорів волинська зірка заперечує. Каже, що в свою творчість вкладає власні кошти.

«Працюю на корпоративах, даю концерти і в такий спосіб заробляю. Але все в житті необхідно робити з душею, а ціна тут не важлива», ‒ додав Войтюк.

Окрім того, співак розповів про історію виникнення дуету із Тіною Кароль: «Ще під час відбору на конкурс, журі придивлялось, з ким може заспівати Войтюк та Діброва. Хотіли, щоб дівчина співала з хлопцем і навпаки. Розглядали кандидатури таких виконавців: Тіна Кароль, Джамала, Марія Яремчук, Маша Собко. Зрештою зупинилися на Кароль, бо це співачка, яка має свої хіти».

Щодо оцінок, то Войтюк каже, що кожен судив, так як йому хотілося. «Наприклад, комусь не сподобалось лице, ‒ отримуй «одиницю», ‒ пояснив він.

Надалі ковельчанин планує знімати кліп на пісню «Все файно є». Пізніше ‒ на композицію «Лист солдата». А пізніше ‒ одружитися. Весілля запланували на вересень.

«Познайомилися на зйомках програми «Х-фактор» при незвичайних обставинах. У Юлі була висока температура, але їй ніхто не хотів допомагати. Але тут з’явився я ‒ майбутній лікар (Аркадій Войтюк навчається в медичному університеті на хірурга, – ред). Це була єдина дівчина, з якою я не міг спілкуватися, не міг звʼязати навіть двох слів. Згодом ми подружилися і зійшлися на тому, що дуже схожі, у нас сім’ї навіть схожі», ‒ розповів співак.

«Не зважайте на те, що сталося у Юрмалі, я не падаю духом і ви не падайте. Ковель ‒ чудове місто, у якому живуть прекрасні люди, хотілося б, щоб Ковель лишався таким і надалі: маленьким та затишним», ‒ побажав наостанок Войтюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бачу,що ти не падаєш духом від неуспіху.Правильно робиш,ти ще дуже молодий і в тебе необмежені можливості досягнути акторських висот.Головне не зупиняйся і вір в себе,і успіх гарантований,чого я тобі БАЖАЮ!!!
Відповісти
Войтюк, от нашо ти поперся в ту Юрмалу?
Відповісти
Он поперся потому-что талантливый певец.Беда в том,что навязанные образы и подобранные песни не дали раскрыться Аркадию.Аркадий! Оденься как ты умееш,тебе не идет образ мальчика-педика.С такими помошниками как у тебя ты никуда не пробьешься.
Відповісти
Останні новини
Войтюк розповів, чому програв у Юрмалі
02 серпень, 2013, 16:47