Чи можливий в Україні високопрофесійний детейлінг*

Чи можливий в Україні високопрофесійний детейлінг*
Щодня кожен автомобіль долає безліч найрізноманітніших перешкод. На шляху йому зустрічаються дрібні камінчики, агресивні реагенти, які знаходяться на дорожньому покритті. Особливо взимку машини «теплять» багато і отримують «бойові шрами». Досить своєчасно вжити особливих заходів з обробки транспортного засобу та корекції, щоб знову їздити на ідеальному авто. Це можна зробити з допомогою якісних детейлінг послуг.

Для необізнаних! Детейлінг – це повний комплексний догляд за зовнішнім виглядом і станом машини із застосуванням новітніх технологій і якісної автокосметики. Словосполучення «автомобільний детейлінг» англійського походження (Auto detailing), частіше вживають просто детейлінг. Основні прийоми і методи автодетейлінга з успіхом застосувати й до інших видів транспорту.

Зазвичай все хороше, що з’являється у нашому житті, приходить із високорозвинених країн. Автомобільний детелінг – це своєрідна профілактика стану авто. І в Україні ця послуга нова. Якщо обслуговуванням і ремонтом машин завжди займалися і займаються СТО, то детейлінг тільки входить в життя автомобілістів.

Детейлінг послуги в Києві

Головні переваги детейлінг центрів - це сертифіковані, якісні матеріали та фахівці з досвідом. Вони працюють з усіма елементами авто: ЛКП, скла, шкіра. Виконують тонування автомобіля, детальне полірування кузова, забезпечують антигравійний захист бампера, фар, частини капота, крил, дзеркал. Завдяки досвіду та професіоналізму кожен водій отримує привабливий оновлений вигляд автомобіля. Ціна на таку послугу більш, ніж демократична, а результат буде радувати протягом тривалого терміну. Дивіться сайт: https://contrast.ua/.

Чим ще займаються у таких центрах

Автодетейлінг застосовується для підготовки авто до продажу на вторинному ринку, участі в різних виставках і змаганнях, для досягнення більш високого строку служби. Підвищити ринкову вартість авто може тільки грамотно проведений детейлінг. Найбільш дорогим є детейлінг кузова. Відбувається поелементне вимірювання товщини ЛКП кузова. Виходячи із отриманих даних, детейлери видалять вм’ятини, наносять захисний склад речовин (поліроль, віск, нанозахист, антидощ і т.п.) на елементи кузова, на колісні диски монтується антигравійна декоративна захисна плівка.



Не виключено застосування детейлінгу для консервації автомобіля з метою зниження наслідків зовнішніх агресивних впливів при довготривалому зберіганні. Багато автовласників звертаються до послуг Детейлера з метою отримання естетичного задоволення, а також підвищення статусу, адже блискучий автомобіль підвищує авторитет його господаря в очах оточуючих. Умовно процес автодетейлінга можна розбити на три складові: зовнішній, внутрішній детейлінг і детейлінг двигуна.

На початку проводиться моніторинг стану автомобіля і виявлення елементів, які потребують корекції.

В центрах проводять:

- Хімчистку і озонування салону.
- Нанокераміку.
- Обклеювання поліуретанової плівкою, вінілом, тонування вікон.
- Антіхром нанесення.
- Демонтаж плівок.
- Чорніння пластика і гуми.
- Локальне фарбування.
- Детейлінг мийка.
- Комплексне прибирання салону.

Щоб бути професіоналом, потрібно навчатись

Детейлінг потрібно освоювати, проходити курси. Із 2017 року вони діють у багатьох містах України. кваліфіковане навчання автодетейлінгу проводять сертифіковані і досвідчені тренери, які постійно підвищують свою кваліфікацію в європейських тренінг-центрах. 80% курсу займає інтенсивна практика на реальних автомобілях клієнтів з наданням професійного обладнання та якісних матеріалів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.