Чому потрібно купувати ювелірні прикраси*

Чому потрібно купувати ювелірні прикраси*
З такого благородного металу як золото або срібло виготовляються ювелірні прикраси для жінок, які вражають своєю красою. Майстри створюють справжні витвори мистецтва: кільця, сережки, брошки, кулони жіночі ланцюжки на шию, що представлені на будь-який смак: тонкі та витончені, масивні та шикарні.

Ювелірні ланцюги можуть використовуватися в якості самостійної прикраси, та для носіння кулона або підвіски. Деякі ланцюги складного плетіння за своєю естетикою цілком самодостатні. Було б неправильно вважати, що тонкі ланцюжки - виключно жіноча прикраса, або що масивний виріб буде виглядати доречним тільки на чоловікові.
У сучасному світі уявлення, колись вважалися непорушними, тлумачаться помітно ширше. Широкий ланцюг, згорнутий в браслет, може прикрашати тонке зап'ястя дами, здається під таким «вагою» особливо крихким. Існуючі технології дозволяють виробляти порожнисті прикраси, та візуально «важка» ланцюг носиться на подив комфортно.

Як правильно підібрати ювелірну прикрасу


Ланцюжки з дорогоцінних металів плетіння «Перлина», «Нонна», «Лав», «Сінгапур», «Якірне», «Панцирне», подвійний або потрійний «Ромб», «Візантійський», «Бісмарк», «Снейк», «Коса »- цей далеко не повний перелік найбільш популярних видів плетінь зайвий раз демонструє, наскільки великий вибір цих виробів. Безпосередньо можна дати тільки одну загальну рекомендацію: вибирайте ту прикрасу, яка подобається саме Вам та найкраще поєднується з Вашими коштовностями.

Основний акцент в таких прикрасах ставиться на плетінні та довжині ланцюга, найбільш затребуваних вважають такі види:

• Нонна. Відноситься до різновиду панцерного плетіння з незвичайним та цікавим дизайном. Може мати тонке або велике ланка. Такі ланцюжки дивовижно виглядають в якості самостійного прикраси, а також дозволяють доповнити себе підвіскою.
• Ромб. Це класичне плетіння, яке може бути подвійним та потрійним. Ланцюги, виконані в цій технології, стануть відмінним подарунком. Такі золоті прикраси універсальні - підходять дівчатам та жінкам будь-якого віку та статури.
• Шпрінгелева. Найпотужніший ланцюжок, що створюється ручним способом. Плетіння великої складності та дуже високої міцності. Вартість таких моделей значно вище, а й ефектний зовнішній вигляд прикраси зможе підкреслити солідний статус власника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.