Зеленський перепризначив керівника райдержадміністрації на Волині

Зеленський перепризначив керівника райдержадміністрації на Волині
Президент України Володимир Зеленський спочатку звільнив, а потім заново призначив головою Луцької райдержадміністрації Володимира Кеца.

Відповідні накази опублікували на офіційному сайті президента.

У першому наказі від 26 лютого йдеться про звільнення Володимира Кеца з посади голови Луцької районної державної адміністрації за його заявою, а у другому, того ж дня, – про його призначення.

Зазначимо, у липні Верховна Рада проголосувала за нові райони Волинської області. Згідно з ухваленою постановою, Волинська область тепер складається з 4 районів: Володимир-Волинського, Ковельського, Камінь-Каширського і Луцького.

Відповідно межі Луцького району збільшилися.

Раніше ми вже писали, що з відкритих джерел відомо, що Володимир Олександрович 1966 року народження, у 2002 році балотувався до Верховної Ради та у 2010 році до Волинської обласної. Жодного разу не пройшов. На момент балотування до парламенту був заступником директора Волинського обласного центру зайнятості і членом Ліберальної партії України. До серпня 2019 року працював заступником начальника Регіонального відділення Фонду державного майна у Волинській області.

Володимир Кец разом із дружиною Галиною Єфстафіївною мають доньку Катерину.

У 2005 році родина Кеців придбала у Луцьку квартиру на 72,9 м. кВ., у декларації глави сім’ї зазначено, що нерухомість – спільна власність членів родини. Із 2014 року Володимир Олександрович володіє земельною ділянкою у селі Боратин Луцького району, площа території – 1200 «квадратів». У тому ж селі зводить також будинок на 250 м. кВ., будівництво досі триває. Із 2006 року їздить новообраний голова Луцької райдержадміністрації на легковому автомобілі AUDI А6 2001 року випуску.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурдом. Неважен в такому великому районі немає розумних людей?
Відповісти
Пізд...ц новому району. Просрали таку організацію адмінустрою. То тепер те чудо, що утворили під дурнуватою назвою адмінреформа, доб'ють такі керівники як цей наполеон
Відповісти