Сонцезахисні окуляри Polaroid Kids для безпеки та захисту дитини*

Сонцезахисні окуляри Polaroid Kids для безпеки та захисту дитини*
Сонцезахисні окуляри Polaroid Kids - це дитяча колекція, що відмінно зарекомендувала себе на ринку. Це якісні дитячі окуляри Полароїд із захистом від сонця за досить розумною ціною. У дитячій колекції бренд не відступає від свого принципу: ці недорогі дитячі окуляри, надійно захищають очі дитини від шкідливих УФ-променів, при цьому вони легкі, міцні та красиві.

Лінзи окулярів Polaroid Kids мають поляризаційні фільтри. По обидва боки фільтра розташовані шари, які поглинають УФ-промені спектрів UVA, UVB та UVC. Поверх УФ-фільтрів наносяться міцні шари, які роблять лінзу гнучкою та стійкою до зовнішнього впливу при її легкій вазі.

Стильні пластикові оправи, з м'яким «гумовим» покриттям, в яскравих кольорах виглядають просто чудово. Хлопчики можуть вибрати окуляри в більш строгих колірних відтінках. Дівчата, як і належить маленьким принцесам, вважають за краще ігристі моделі в чудових прозорих блакитних та пурпурних відтінках. Всі моделі відображають актуальні тенденції в світі моди, містять тонкі деталі та логотип бренду на заушниках.

Колекція окулярів Polaroid для дітей розроблена так, щоб вони могли виглядати стильно та відчувати себе комфортно в оправах з гіпоалергенних матеріалів з регульованими закінченнями заушників.

Як правильно підібрати сонцезахисні окуляри для дітей


Вибір дитячих сонцезахисних окулярів - це відповідальне завдання. Дитині має бути зручно в окулярах, вони повинні йому подобатися, а головне - окуляри повинні повністю виконувати свою функцію та бути безпечними для дітей.

Ось основні чинники, які важливо врахувати при підборі дитячих сонцезахисних окулярів:
  • Безпека - все сонцезахисні окуляри для дітей, вироблені з гіпоалергенних матеріалів, які не викликають роздратування, алергії та інших неприємних наслідків для ніжної дитячої шкіри.
  • Колір та ступінь затемнення лінз - краще вибирати дитячі сонцезахисні окуляри з сірими та коричневими лінзами, ці кольори не спотворюють кольору та є найбільш природними для сприйняття. Краще купувати сонцезахисні окуляри з 3 ступенем затемнення - такі окуляри надійно захистять дитячі очі від яскравого сонячного світла

  • Чіткий зір в окулярах - популярні дитячі сонцезахисні окуляри з поляризаційними лінзами, які блокують сліпучі сонячні відблиски, що виникають від гладких блискучих поверхонь, наприклад, від водної гладі. Ці відблиски подразнюють очі, стомлюють очні м'язи та заважають чітко бачити. Такі сонцезахисні окуляри особливо зручні на відпочинку на природі та у моря. Є серія дитячих сонцезахисних окулярів Polaroid з поляризаційними лінзами та з оправою з легкого гнучкого пластику, які будуть максимально зручні для дитини. Вони міцні, комфортні та зовсім безпечні

  • Зручність - сонцезахисні окуляри для дітей обов'язково треба вибирати разом з дитиною, щоб приміряти їх. Окуляри повинні добре сидіти на голові, але при цьому не занадто тиснути на перенісся та за вухами. Важливо правильно підбирати окуляри за розміром, щоб лінзи пропускали до очей якомога менше світла, але при цьому, щоб окуляри не були занадто громіздкими. Для зовсім маленьких дітей від 1 року є зручні окуляри з прогумованим заушником, виготовлені з легких безпечних матеріалів.


  • Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.