4 важливі моменти, які слід врахувати перед покупкою каркасного басейну*

4 важливі моменти, які слід врахувати перед покупкою каркасного басейну*
Все частіше сучасні власники дачних ділянок або приватних будинків поглядають у бік каркасних водойм. Тільки 15% з усіх все ще схильні рити котлован, щоб спорудити повноцінний басейн. Безсумнівно, така конструкція виглядає презентабельно, надійно і довговічно. При цьому, водойма займає площу на ділянці і по монтажу виходить накладною. З цієї точки зору каркасні басейни більш практичні і доступні. А при втраті інтересу до даного виду відпочинку - його можна прибрати і покласти на зберігання в гараж, комору чи будь-яке інше приміщення.

Як вибирати такі водойми?


Плануючи покупку каркасного басейну, важливо розглянути не тільки актуальний асортимент цікавить вас бренду, але і врахувати деякі характеристики:

1. Специфіку користувачів - продумайте, хто найчастіше буде користуватися водоймою. Якщо він купується для дітей - шукайте модель, яка підійде по зросту самого маленької дитини.

2. Вага користувачів - виробники не рекомендують використовувати басейн понад його можливостей. Це істотно прискорює знос і може стати причиною поломок різного ступеня складності.

3. Глибину - у продажу є як неглибокі моделі, так і відповідні для пірнання і комфортного плавання дорослого середньостатистичної людини. З огляду на цей критерій, ви забезпечите себе максимальним рівнем комфорту в процесі користування.

4. Частоту використання - крім самого басейну експерти рекомендують окремо докупити фільтри, насоси та інше обладнання, які допоможуть у догляді. З їх допомогою підтримувати чистоту буде легше, а шансів для розвитку шкідливих мікроелементів на стінках чаші і в воді буде менше.

Ми пропонуємо вам ознайомитися з сайтом, на якому ви знайдете широкий вибір каркасних басейнів https://plyvi.com.ua/catalog/karkasnye-bassejjny для дачі.

Ще, важливим пунктом, який потрібно враховувати в процесі вибору, це місце майбутнього монтажу. Щоб водойма добре «стала» в плановане місце, заздалегідь визначитеся з розміром, близькістю розташування джерела води і каналізації. Також наявність рослинності може мотивувати вас купити спеціальне накриття, щоб вода залишалася завжди чистою. А недостатньо щільна основа зі специфічним рельєфом внесе до переліку важливих покупок хорошу підкладку.

Що робити, якщо покупка для всієї родини?


В процесі вибору важливу роль відіграє те, хто буде купатися або гратися в басейні. Як правило, цю покупку намагаються придбати як для всієї родини, так і майбутніх гостей. У таких ситуаціях важливо підібрати універсальну модель, беручи до уваги потреби дорослої людини. На жаль маленька дитина в ньому перебувати самостійно не зможе, але під наглядом дорослого навіть йому буде дуже захоплююче плавати, плескатися або грати в водні ігри.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
4 важливі моменти, які слід врахувати перед покупкою каркасного басейну*
20 лютий, 2021, 09:48