На Волині у заповіднику вбили лося

На Волині у заповіднику вбили лося
У лісі на території Національного природного парку «Прип'ять-Стохід» у Любешівському районі Волині знайшли рештки лося, якого вбили браконьєри.

Знахідку виявили працівники служби охорони Великоглушанського природоохоронного науково-дослідного відділення парку у середу, 8 лютого близько 10-ої години ранку під час патрулювання території в лісовому масиві Великоглушанського лісництва, - пише Волинь нова

Поставивши до відома керівництво національного парку, зокрема, виконуючого обов'язки директора Олександра Сащука, природоохоронці розпочали розслідування.

На допомогу їм прибула слідчо-оперативна група, яка була створена з ініціативи адміністрації парку в складі працівників райвідділу міліції, Національного природного парку «Прип'ять-Стохід» та єгерської служби ДП «Любешівське ЛМГ».

Людей, які вбили лося, знайшли наступного дня. Ними виявилися мешканці села Ветли Любешівського району. У них вилучили м'ясо і трофей – роги. Подальше розслідування проводить Любешівський райвідділ внутрішніх справ.

Нагадаємо, раніше, 6 лютого працівники ДАІ на Волині затримали мікроавтобус, у якому виявили двох вбитих тварин – самця і самку благородного оленя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от падлюки, не можна лосів убивати :(
Відповісти
Останні новини
На Волині у заповіднику вбили лося
12 лютий, 2012, 11:03