Небачена злива завадила школам Луцька готуватися до навчання

Небачена злива завадила школам Луцька готуватися до навчання
Луцьким школам якісно готуватись до 1 вересня завадила стихія, що вирувала в обласному центрі 30 липня.

Про це повідомив начальник обласного управління освіти і науки Олександр Хомич під час селекторної наради у голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, - повідомили у прес-службі ОДА.

Нагадаємо, чи не найбільше від негоди постраждала ЗОШ №7, бо вулиця Дубнівська була в епіцентрі стихії. Це приміщення ще досі відключено від електропостачання. Водою затоплені майстерні та їдальня, де вийшли з ладу газові плити.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО НЕБАЧЕНУ ЗЛИВУ В ЛУЦЬКУ

Загалом станом на 1 серпня із 778 шкіл та 404 дошкільних навчальних закладів переважна більшість готова приймати учнів та вихованців за парти.

Олександр Хомич підкреслив, що у навчальних закладах постійно впроваджуються заходи з енергозбереження та ремонтуються тепломережі. На ці роботи було виділено більше 5 млн грн.

Борис Клімчук зауважив, що у питанні модернізації котелень, в області існує єдина схема: застосування котлів на тверде паливо.

«Це – єдина політика в цьому питанні. Ми ефективно обігріваємо заклади освіти та економимо великі суми коштів, які залишаються на місцях», - сказав він.

Олександр Хомич також повідомив, що усі 2-5 класи стовідсотково забезпеченні підручниками.

Питання підвезення до навчальних закладів учнів та вчителів залишається відкритим, не дивлячись на постійне оновлення шкільного автопарку. Борис Клімчук рекомендував начальнику профільного управління зобов’язати директорів шкіл укласти договори з рейсовими перевізниками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це обов"язок міністра освіти забезпечити транспортом,а не директорів шкіл!!!!
Відповісти