Який доїльний апарат краще для будинку*

Який доїльний апарат краще для будинку*
Сучасні фермери часто задаються питанням, який доїльний апарат краще для будинку. Це обладнання - гостра необхідність на будь-який фермі, незалежно від масштабів. Сільськогосподарська техніка розвантажить робочий час фермера і оптимізує виробництво молочної продукції. Перед покупкою доїльного апарату потрібно ретельно вивчити характеристики і переконатися, що обраний агрегат буде відповідати всім вимогам.

Переваг доїлок досить багато. Вони не тільки автоматизують процес обслуговування корів, кіз і овець, а й при правильному використанні підвищують молоковіддачу, знижують стрес від процесу доїння і можливість захворювань на мастит.

Який доїльний апарат краще: відгуки


Досвідчені фермери, які працюють на приватних господарствах або власних невеликих фермах, знають - потрібно врахувати багато характеристик обладнання, а також розуміти, яку комплектацію мають доїльні апарати. Все доїлки оснащені такими запчастинами:

1. Доїльні стакани. Вони виготовляються з пластика або неіржавіючої сталі, а також оснащуються сосковою гумою з каучуку або силікону. Якщо потрібно купити хороший доїльний апарат для корів, то доїльних склянки повинно бути 4 - по одному на кожен сосок. Для кіз і овець в доїльному обладнанні передбачено тільки 2 примірника через меншу кількості сосків на вимені.

2. Молочні і вакуумні шланги. Вони виготовляються з міцного, зносостійкого і нетоксичного силікону. Важливо, щоб використовуваний матеріал був якісним, оскільки шланги призначені для транспортування молока. Вони не повинні виділяти шкідливі хімічні речовини і псувати смак молока.

3. Бідон. Це ємність для збору молока. Її виготовляють з алюмінію, пластику або нержавіючої сталі. Стандартна місткість бідона - 30 літрів. Але обсяг може варіюватися від 25 до 40 літрів, в залежності від обраної конструкції і моделі.

4. Пульсатор, насос і колектор. Це головні механізми в доїльному апараті, завдяки яким і здійснюється збір молока. Основне завдання механізмів полягає в створенні вакуумметричного тиску.

Магазин доїльних апаратів: вибираємо доїлку


Різні моделі доїльних апаратів відрізняються продуктивністю і функціональністю. Відповідно, вони підходять для різних ферм в залежності від виду худоби, поголів'я, величини ферми. Для невеликого приватного господарства і ферми з численним поголів'ям худоби потрібні різні доїльні апарати. Менеджери магазину ДаМілк запропонують обладнання виходячи з особливостей вашого запиту з урахуванням продуктивності, типу насоса і вибору матеріалу. Кращі доїльні апарати, відгуки на які ви можете подивитися на сайті ДаМілк, продаються у перевірених виробників!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.