На Волині святкування дня народження закінчилося масовою бійкою. ВІДЕО

На Волині святкування дня народження закінчилося масовою бійкою. ВІДЕО
У Нововолинську святкування дня народження закінчилося бійкою.

Як розповіли БУГу друзі постраждалих, хлопців безпричинно почали гамселити молодики з іншої компанії.

Подія трапилася ще 26 лютого у місці відпочинку з альтанками та банею, біля так званого “козлячого парку”.

“Хлопці, які святкували в альтанці поруч, підійшли до наших і запитали, чи можна поговорити і відразу почали бійку. На відео видно, як вони копали лежачих на землі та били руками по голові. Вони навіть нападали п’ятеро на одного. Ніякого конфлікту перед тим не було, а на запитання, чому почали так робити, відповіли, що один з ваших не так глянув на нашого. Та ми сиділи на іншому кінці озера.

Ця компанія не перший раз влаштовує подібні бійки. Того ж вечора побили юнака біля Меридіану”, – розповіла одна із дівчат, яка була на місці.

Охоронець викликав поліцію, приїхали декілька карет “швидкої”. Як розповідають, в одного із постраждалих в бійці – перелом ключиці, в іншого – зломаний ніс. Ще троє обійшлися синцями та вивихами. Хлопців госпіталізували, на наступний день вони написали заяви в поліцію.

У поліції БУГу зазначили, що відкрили провадження за заявами потерпілих про завдання тілесних ушкоджень. Будуть проведені експертизи, триває розслідування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чиї це нащадки ,чи не переселеців з Донбасу ,які будували місто ?З генетикою не посперечаєшся .кацапський дух виривається з оков .
Відповісти
Евген ваше твердження як мінімум дивне і заставляє припустити про дуже низький рівень вашого інтелекту, чи про відсутність принаймі хоч якоїсь освіти, чи перше і друге разом. Третій варіант на мою думку самий вірний.
Відповісти
Нововолинськ - це такий мініДНР на Волині...
Відповісти
Вадим ,освіта в мене нормальна і з інтелектом все гаразд ,а те, що Нововолинсь являється на Волині центом наркоманії і бандитизму ,теж не поспориш і цьому є причина .
Відповісти
Якби цим покидькам закон автоматично давав по 10 років тюрми, а не суддя за гроші - умовне, то і бидла цього менше було би.
Відповісти