Промивка систем опалення від надійної компанії

Промивка систем опалення від надійної компанії

Особливості промивання систем опалення


Опалення, як і будь-які інші інженерні системи, вимагає регулярних оглядів та проведення профілактичних робіт для відновлення її 100% якісної роботи. Існує безліч компаній, де можливо виконати якісні роботи по промивці, однією з таких є "МонтажТехСервіс" https://mtsewer.com.ua/services/promyvka-sistem-otopleniya/.

Промивання систем опалення здійснювати раз на рік, щоб знаходити та виключати будь-які неполадки та проблеми. Кожні кілька років потрібно прочищати систему для позбавлення від всіх солей, накипу, інших домішок та всього, що накопичилося в трубах. Якщо цього не робити, то опалювальна система не тільки буде працювати все гірше та гірше - серйозно збільшуються витрати на обслуговування та ризики виникнення аварійних ситуацій.

Періодичність промивання завжди повинно регламентуватись спеціальними технічними нормами "МонтажТехСервіс", також можливо сказати й про екстрені ситуації, до числа яких входять:

• Підвищення гідравлічного опору в опалювальній системі до критичного рівня. Діагностика небезпеку можлива виключно на спеціалізованому обладнанні.
• Неефективність роботи системи. Трапляється це під час підвищення витрат на опалення, що можливе при нерівномірному підігріву приладу, а також значній витраті паливного матеріалу.
• Заміна виділеної ділянки труби або батарей.
• Профілактичні промивки опалювальної системи в будинку. Це повинно проводитись по факту завершення. Також має бути спочатку сезону опалення, або профпромивка 1 раз в 3 роки.

Особливості промивання в системі опалення в "МонтажТехСервіс"



Промивання здійснюється по наступним методом:
• За допомогою впливу хімічних реагентів. Такий склад швидко розчиняє усі відкладення, потім вони успішно змиваються з всієї системи. В якості реагенту використовуються складові на основі лугів або якоїсь кислоти. Такий спосіб недорогий та головне - надійний. Але його таким методом категорично забороняється використовувати для алюмінієвої труби.
• Гідродинамічний метод. Здійснюється за допомогою спеціальної насадки, яка закладається в трубу та спускається вода з великим тиском. Це допомагає механічно видаляти всі відкладення. Тиск складає до 200 атмосфер, і цього достатньо для видалення будь-яких старих відкладень.
• Пневмоімпульсний метод. Це дорогий метод очищення, але найбільш ефективний та ідеальний. Використовується по методу кавітації, коли імпульсна хвиля дозволяє формувати безліч кавітаційних бульбашок, що можуть формувати ударну хвилю. Завдяки цій хвилі видаляються відкладення, а суміш повітря з водою надійно розчищають сліди накипу.

Але чому ж балансування гідравліки (налагодження) систем опалення, вентиляції, кондиціонування та водопостачання дотепер не вважається необхідною справою? Адже неправильні витрати тепло або холодоносія призводять до неправильної температури повітря в приміщеннях, погану роботу автоматики, шумів, швидкого виходу з ладу насосів, котлів, труб, не економічної роботи всієї системи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.