«Волинь» – «Дніпро»: молодіжка лучан програла

«Волинь» – «Дніпро»: молодіжка лучан програла
Молодіжна луцької «Волині» вдома програла колегам з «Дніпра».

За чудової погоди та чималої кількості вболівальників на «Підшипнику» команди показали доволі швидкий та комбінаційний футбол, - повідомили у клубній прес-службі.

Щоправда, спочатку у створенні небезпечних моментів переважали гості. Утім перші два напівмоменти були за «волинянами». Це Приндета та Харченко підключалися на подачі кутових від Щедрого. Вдарити точніше і сильніше захисники господарів не зуміли.

А от Чечеленко на 8 хвилині зіграв на випередження й замкнув простріл Блізніченка з правого флангу – 0:1. Майже відразу «дніпряни» отримали можливість ще раз забити, але Олійник не поцілив у дальній кут воріт Кичака (відзначимо дебют Артема в офіційних матчах за «Волинь»). Надалі команди проборсалися у середині поля, не загострюючи гру. Лучани сподівалися на стандартні положення, але марно.

Другий тайм почався відразу трьома замінами від тренера господарів Олега Федюкова й, можливо, вони змінили характер матчу. Лучани напосіли на ворота Варцаби й тричі були дуже близькими до того, аби сквитати гол. Щедрий, який грав нападника у цій грі, вривався під кутом у штрафну і з 12 метрів сильно, але неточно пробив над поперечиною. На 63 хвилині після розіграшу штрафного двічі поспіль пробивали Никитюк та Сімінін, але їхні удари з близької відстані блокувалися захисниками.

Найкращу нагоду створили у ці хвилини «волиняни» на 70 хвилині. Коблюк пробрався у штрафну дійшов майже до кута воротарського і низом пробивав у дальній кут. Варцаба витягнувся у струнку, відбив, але на Ловинюка. Той вдарив, але сфера полетіла над поперечиною.

Футбольна закономірність «не забиваєш ти, забивають тобі» спрацювала на 84 хвилині. Одна з контратак «Дніпра» почалася із перехоплення м’яча в центрі поля Олійником, перепасовкою в центрі та розрізною передачею на Блізніченка. Той на мить випередив Літовченка та вразив порожні ворота «Волині» - 0:2.

«Волинь» не склала рук й на 93 хвилині Сімінін (він грав за дубль через дискваліфікацію, зароблену у грі в Запоріжжі) заробив спочатку пенальті, а потім пробив з «точки» сильно по центру, але у кіпера.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коню понятно!!! Слабаки!!!
Відповісти
Останні новини
«Волинь» – «Дніпро»: молодіжка лучан програла
03 серпень, 2013, 16:50