Кіа Спортейдж в новому поколінні для найвибагливіших*

Кіа Спортейдж в новому поколінні для найвибагливіших*
Новий KIA Спортейдж - динамічний компактний кросовер з відмінними технічними характеристиками та чудовою керованістю. Оновлена ​​модель отримала вдосконалений дизайн та розширений спектр інноваційного функціонального оснащення.

Працюючи над створенням модифікації, південно-корейські дизайнери багато в чому зберегли вірність концепції Спортейдж: екстер'єр зберіг ті ж вималювані лінії, динамічність та рухливість. Напористі лінії переднього бампера трохи згладжені за рахунок підняття решітки радіатора. Її так звана «весельная» форма або форма «гантелі» вдало гармонує з звуженою догори оптикою. Автомобіль по праву отримав завищений кліренс, збереглася опція панорамного даху.

Які модифікації KIA Sportage пропонуються покупцеві


Для покупців можуть пропонуватися різні варіанти автомобіля:
• У базове оснащення Classic увійшли 16-дюймові легкосплавні колеса, передні та бічні подушки безпеки, ABS, система стабілізації, системи допомоги при рушанні на підйом та спуску з гори, кондиціонер, аудіосистема та дзеркала з електроприводом. За доплату йде пакет «Теплі опції» з підігрівом передніх та задніх сидінь, рульового колеса, а також підігрівом дзеркал та лобового скла.
• Комплектація Comfort має 17-дюймові диски, а також задні парктроніки, датчик світла, протитуманні фари з діодними ходовими вогнями, електричні регулювання поперекового підпору водійського крісла, підігрів керма, клімат-контроль, круїз-контроль та можливість підключення смартфонів по Bluetooth.
• Виконання Luxe включає мультімедійку з 7,0-дюймовим екраном, камерою заднього виду, а також підтримкою інтерфейсів Android Auto та Apple CarPlay. Плюс даного виконання покладено датчик дощу та рейлінги на даху.
• Версія Luxe + відрізняється від попередньої лише наявністю 8,0-дюймового дисплея мультимедійної системи, безключовий доступом та світлодіодними фарами. Кросовер в комплектації Prestige до всього іншого має світлодіодні ліхтарі, шкіряний салон та передні датчики паркування.
• У свою чергу GT Line єдина версія моделі з «спортивним» декором та особливою обробкою інтер'єру, при цьому список оснащення такого виконання розширено за рахунок 19-дюймових коліс, бездротової зарядки для смартфонів, преміальної аудіосистеми, сидінь з електроприводом та вентиляцією, штатної навігації та електроприводу п'ятої двері.
• Топовий варіант Premium оснащений автопарковщиком, адаптивними фарами, моніторингом «сліпих» зон, «розумним» круїз-контролем, панорамним дахом, системою розпізнавання втоми водія та функцією екстреного гальмування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.