Куди піти у Луцьку протягом вихідних 6–8 березня. ПЕРЕЛІК ПОДІЙ

Куди піти у Луцьку протягом вихідних 6–8  березня. ПЕРЕЛІК ПОДІЙ
Вихідні у Луцьку обіцяють бути дуже насиченими. Аби напередодні і у день 8 березня лучанам не було нудно, в обласному центрі Волині запланували чимало цікавих заходів на будь-який смак.

Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало підбірку подій, серед яких кожен обов'язково знайде щось цікаве та особливе.

Субота, 6 березня

О 9 ранку у фітнес центрі Lime Fit, що на вулиці Писаревського, 3, відбудуться благодійні змагання з кросфіту. Захід проходитиме у рамках Всеукраїнського Благодійного турніру «801 BURPEE CHALLENGE» пам'яті бійців загону Олександра Стрелюка та Олега Стороженка. Зібрані кошти під час турніру передадуть родинам загиблих.

Об 11 годині розпочнуться святкування з нагоди Дня кликуна. Зауважимо, що святкуватимуть цей день вперше, тому ця подія є унікальною для культурного життя міста. Під час цього дійства мер Луцька підпише угоду з луцьким кликуном про виконання останнім своїх обов'язків. А опісля луцький кликун виконає перший в цьому році ритуал: сурмління з В'їзної вежі Луцького замку. Початок заходу – біля входу до Луцької міської ради.

Посилання на фейсбук: https://www.facebook.com/events/428895541669692/?ti=ls



Зокрема, о 15 годині для лучан проведуть «Кликун Квест».

«Пропонуємо більше дізнатися про цю загадкову професію та віднайти скульптури кликунів, які тепер прикрашають вулиці Луцька, отримати круті подарунки від Центру туристичної інформації та послуг та весело провести час», - анонсують організатори.

Участь у квесті коштує 30 гривень.
Початок біля Центру туристичної інформації та послуг, що знаходиться за адресою вулиця Сенаторки Левчанівської, 2.

Зазначають, що у команді має бути від 2 до 5 осіб.

Посилання на фейсбук: https://fb.me/e/15SKjHnU7



Об 11 годині у Волинському академічному театрі ляльок проходитиме вистава «Веселі пригоди на лісовій галявині». Тривалість: 45 хвилин, без антракту. Квиток коштує 40 гривень. Вистава для діток від 3 років.

О 17 годині у Палаці культури - концерт «Перші акорди весни» народного аматорського духового оркестру. Вхід вільний.



О 18 годині у Волинському драмтеатрі відбудеться вистава «Коханий нелюб». Це комедія на дві дії, автор: Ярослав Стельмах. Тривалість: 2 години 30 хвилин.

Квитки можна замовити за номером 050 66 28 938.

О 19 годині MOJO Disco & Karaoke, що знаходиться на Ковельській, 16, запрошує на pre-party до 8 березня «Ladies` nights». Працюватимуть дві зали: Mojo Karaoke і Party Bar. Розважати гостей будуть Dj Strayder, Dj Slavniy, Dj Bolshoi та Dj Baks.

Резервація столиків: 07 37 37 60 60.



Неділя, 7 березня

Об 11 та 14 годині у Волинському академічному обласному театрі ляльок відбудеться вистава «Снігова королева». Тривалість: 1 година 15 хвилин. Ціна квитка: 40 гривень. Для дітей від 5 років.

О 12 годині у драмтеатрі - казка для дорослих дітей на дві дії «Лис Микита» за однойменним твором Івана Франка.

Квитки: 050 66 28 938.

О 16 годині у Кафедральному костелі святих апостолів Петра і Павла - концерт «Весняна фантазія»: зустріч з Петром Сухоцьким. Вартість білетів: 80 гривень.

«Ім’я Петра Сухоцького ‒ титулярного органіста Кафедрального костелу святих апостолів Петра і Павла в м. Луцьку, ‒ добре відоме шанувальникам як власне органної, так і загалом духовної музики не лише на Волині й в Україні, а й далеко за межами нашої країни. Його таланту аплодували меломани Білорусі, Латвії, Естонії, Польщі, Австрії, Німеччини, Італії.

У неділю, 7 березня о 16.00 – нова зустріч із Петром Сухоцьким у Кафедральному костелі святих апостолів Петра і Павла. У програмі «Весняна фантазія» – твори Йоганна Себастьяна Баха, Луї В’єрна, Едвіна Лємара, Б’ярне Слуґедала, Альфреда Калниньша, Мікаела Таривердієва», - запрошуюють організатори.

Квитки продають в касі філармонії на Театральному майдані.



О 18 годині у драмтеатрі – святковий концерт на два відділення. Тривалість: 2 години 30 хвилин.

Квитки: 050 66 28 938.

О 19 годині у MOJO Disco & Karaoke – продовження pre-party до 8 березня «Ladies` nights». Працюватимуть дві зали: Mojo Karaoke і Party Bar. Розважати гостей будуть Dj Strayder, Dj Slavniy, Dj Bolshoi та Dj Baks.

Резервація столиків: 07 37 37 60 60.

О 20 годині у пивному клубі «Оболонь» (вулиця Коперника 8а) львівській гурт «Rockoko» відіграє концерт.

Команда не так давно випустила авторський альбом «Dark & Light», треки з якого теж презентуватимуть лучанам.

Гурт виконує музику в стилі symphonic rock, instrumental rock. Творчий доробок команди складається з класичних творів, власних композицій та інструментальних обробок. Зокрема, це кавер-версії пісень таких гуртів та виконавців, як Metallica, Apocalyptica, AC/DC, Michael Jackson, Nirvana, Океан Ельзи, Rammstein, System of a Down тощо.

Вхід: 50 гривень.

Квитки: 0332 723 353, 050 215 41 56.



О 23 годині у Versailles Karaoke-Disco-Club, що на вулиці Грушевського, 2, запрошують зустріти свято 8 береня на запальній вечірці. Спеціальний гість – Dj Rost.

Зарезервувати столик можна за номером 099 43 27 535.



Понеділок, 8 березня

О 13 годині у Луцьку відбудеться Марш жінок проти насильства. Початок маршруту - Луцький міськрайонний суд (вулиця Лесі Українки, 24). Взяти участь у марші може кожна людина, яка підтримує світ без насильства над жінками. Основна його мета - привернення уваги до проблем насильства щодо жінок.

«Ключовою темою цьогорічної загальноукраїнської акції є COVID-19 і виклики, з якими зіткнулися жінки під час карантину. У цьому контексті Марш жінок у Луцьку звертає увагу на гендернозумовлене насильство – фізичне, економічне, сексуальне й емоційне, - від якого потерпають жінки і дівчата вдома, на робочому місці, в транспорті чи на вулиці, здобуваючи освіту чи реалізовуючи себе професійно, займаючись домом чи просуваючись кар’єрними сходинками, у цивільному житті чи в армії.

Із екранів телевізорів, біл-бордів і сітілайтів, сторінок ЗМІ і соцмереж, жінкам розповідають, як одягатися, чим займатися в житті і яке їхнє «справжнє призначення», не беручи до уваги ані вподобань жінок, ані їхніх бажань щодо реалізації своїх можливостей, ані досягнень», - пишуть організатори.

Посилання у фейсбуці: https://w.facebook.com/events/139818351323738/?ti=lsww



О 18 годині у драмтеатрі Надія Мейхер презентує свою музичну моновиставу «Feelings». Співачка виконає авторські вірші переплетені з російськими романсами, світовими хітами виконаними українською, іспанською, італійською, французькою та англійською мовами. У програмі «Feelings» прозвучать такі композиції: «Сiла птаха», «Лиш вона», «НЕ відрікаються люблячи», «Волохатий джміль», «А якби ти був богом», «Монолог», «Besame mucho», «Caruso», «Habanera», «Malade», «Mon mec à moi», «New York, New York», «Feelings» та інші. Квитки коштували від 190 гривень.



О 18 годині у Палаці культури міста відбудеться концерт під назвою «Правда жіночого серця». Вартість квитків: від 70 до 120 гривень.

У святі беруть участь: академічний камерний оркестр «Кантабіле» (художній керівник – народний артист України Товій Рівець), народний артист України Василь Чепелюк, чоловічий
вокальний квартет «Акорд» у складі заслужених артистів України Андрія Зарицького, Олега Гонтаря, Віктора Мрочка та Миколи Палія, заслужена артистка України Галина Овсійчук, лауреатка всеукраїнських і міжнародних
конкурсів Анастасія Янцур, лауреатка міжнародних конкурсів Анна Маковецька, солістка Волинської обласної філармонії Соломія Денисюк.

Ведуча: Оксана Єфіменко.



Білети можна купити в касі філармонії на Театральному майдані.

О 19 годині у MOJO Disco & Karaoke святкуватимуть 8 березня на вечірці під вокал гурту Bohema musik band. Відвідувачам обіцяють багато квітів, ігристого та розіграш золотого кулону ZARINA.

Резервація столиків: 07 37 37 60 60.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
фантастична програма вихідних та світкових днів. Враження, що Луцьк -не обласний центр західного регіону, а селищний, десь у глибинці полісся...
Відповісти
Останні новини
Куди піти у Луцьку протягом вихідних 6–8 березня. ПЕРЕЛІК ПОДІЙ
05 березень, 2021, 14:00