«В нас в другому таймі взагалі ніхто не грав», – Кварцяний про поразку від «Дніпра»

«В нас в другому таймі взагалі ніхто не грав», – Кварцяний про поразку від «Дніпра»
Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний серед причин поразки команди в матчі з «Дніпром» називає вилучення Ярослава Кінаша.

«Команда програла… Ми не будемо виправдовуватися, але ми третій матч граємо удесятьох», - цитує його клубна прес-служба.

«Можливо, в регламенті треба написати, що «Волинь» має грати в меншості. Я попереджував футболістів: розраховуйте на те, що суддя буде вас «шукати», дасть одну карточку, і дасть другу, щоб дати супернику шанс», - додав він.

Також тренер пригадав, що влітку з команди пішло 14 гравців, а йому ще не вдалося сформувати команду з новачків та тих, хто залишився.

«ПВА ще не висохло на ньому, але ми пробуємо грати, та коли граємо вдесятьох… Все-таки припустилися дуже багато помилок, не забили Задерецький і Мемешев. «Дніпро» також не реалізовував свої моменти, але вони не грали в меншості. «Волинь» грала в рівний футбол, але потім почала поступатись», - зауважив Кварцяний.


Відео з сайту ФК «Волинь»
«Дісталося на горіхи» й кільком футболістам.

«Я не розумію деяких гравців, наприклад, третій гол забивався після прострілу, який зобов’язаний переривати воротар. В таких матчах воротар має багато роботи і йому важко забити. Коли забивали нам другий гол, то Неділько не відсунув своїх гравців подалі від воріт і вийшло так, що його занесли буквально у ворота разом з м’ячем», - мовив він.

«Шиков – не правий захисник і зіграв не так, як йому потрібно. Я не задоволений Кінашем, так, як незадоволений Сімініним після минулої гри. А ще скажу, що суддям дуже подобається бити слабких. Ми ще не зігралися, а на нас вже так серйозно тиснуть, тому доводиться червоніти за програний матч», - зазначив тренер.

Нагадаємо, 3 серпня луцька «Волинь» програла «Дніпру» з рахунком 3:1.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«В нас в другому таймі взагалі ніхто не грав», – Кварцяний про поразку від «Дніпра»
04 серпень, 2013, 09:00