Електронна автоцивілка для економії часу та нервів*

Електронна автоцивілка для економії часу та нервів*
Поліс ОСЦПВ - представляє собою обов'язкове страхування автомобільної цивільної відповідальності, яке було викликане заподіянням шкоди життю, здоров'ю та майновим інтересам третіх осіб при використання машини. Такий страховий поліс в Україні став обов'язковим для кожного водія, в тому числі для здійснення реєстраційних дій з автомобілем чи іншим транспортним засобом.

Електронна автоцивілка дозволяє компенсувати збиток, який ви, як водій, заподіяли майну та здоров'ю третіх осіб (пасажирів та пішоходів).

Під майном маються на увазі будь-які матеріальні цінності, які пошкодила ваша машина (чуже транспортний засіб, будова, паркан та т д.).

Переваги електронного поліса:


• Можливість оформити та купити ОСАГО цілодобово (24 години!)
• Бланк ОСАГО не страшно зіпсувати - його можна роздрукувати в будь-який момент.
• Страховий поліс завжди доступний в «Особистому кабінеті».
Дії, які потрібно виконати для отримання поліса ОСЦПВ
Для оформлення електронного ОСЦПВ, необхідно заповнити online-форму. Така процедура оформлення налічує декілька не важких кроків:
• Проведення розрахунку. Для того, щоб придбати ОСЦПВ через мережу інтернет, потрібно заповнити форму. Ввести інформацію про особистий транспорт, власника та всіх документів, які допускають до управління машиною водія. Необхідно пам'ятати, що вся інформація повинна вноситись в точності та відповідності з наявними документами.
• Дочекайтися перевірки ваших даних. Інформація, що була відправлена на перевірку онлайн по спеціальній базі, ретельно перевіряється. Після завершення можете продовжувати оформлення вашої страховки.
• Оплата страхового полісу. Оплата може здійснюватись будь-яким із легких та запропонованих варіантів. Після того, яка кошти зараховуються компанії, на електронну пошту відправляється страховий поліс ОСЦПВ. Він пропонується в форматі pdf.
• Отримати страховий поліс. Для цього достатньо його роздрукувати на аркуші А4 та завжди брати з собою під час поїздки. Додатково можливо зберегти файл з електронною версією страхової ОСЦПВ на будь-якому смартфоні. Та надавати на вимогу співробітника ДАІ, або пред'являти паперову вигляді роздруківку поліса.

Пам'ятайте, що якщо оформити електронне ОСЦПВ з помилками, можуть виникнути такі негативні наслідки, як:
• розірвання договору з ініціативи страховика за надання завідомо неправдивих відомостей, що впливають на ступінь ризику;
• штрафні санкції при перевірці документів співробітниками ДАІ;
• регресні вимоги страховика при настанні страхового випадку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.