Електрична духова шафа для найкращого приготування їжі*

Електрична духова шафа для найкращого приготування їжі*
Електрична духова шафа (духовка) - це багатофункціональний пристрій з високою точністю нагрівання, конвекцією, різноманітними програмами для випічки та декількома температурними режимами.
Крім перерахованого, в приладах передбачені каталітичне очищення, в процесі якого бруд розщеплюється в порах спеціальної емалі, та піролітичне - жирний наліт в цьому випадку перетворюється на попіл під впливом високої температури. Дане обладнання може нагріватися до 300 градусів, що на 70 градусів вище, ніж в газових моделях.

Електричні духові шафи для зручності користування можна піднімати на потрібну висоту, а також задавати в них програму автоматичного відключення. Деякі зразки поєднують функції електричного духової шафи та мікрохвильової печі, що дає можливість економити простір на кухні.

Види духових шаф


Найекономічнішими моделями визнані прилади з енергоспоживанням класу А. Піч можуть бути залежними (функціонувати в комплекті з панеллю для варіння) та незалежними. Останні можна встановлювати в будь-яких зручних місцях. Великою популярністю користуються вбудовані шафи, що дозволяють поліпшувати інтер'єр.

Сучасну кухню важко уявити без духової шафи, що дозволяє готувати різноманітні корисні та смачні страви. З його допомогою можна:
• робити випічку;
• здійснювати дбайливе гасіння;
• обсмажувати м'ясо на грилі;
• розморожувати продукти;
• піднімати тісто;
• підігрівати посуд та виконувати ще безліч інших операцій.

Потенційні користувачі можуть вибирати духовки з різними способами підключення: газовим, електричним або комбінованим. Значну частку в запропонованому асортименті складають електричні духові шафи. Виробники приділяють особливу увагу розвитку даного сегмента. Електронні системи управління, велика кількість автоматичних режимів, сенсорні кнопки, LED-дисплеї та інші функції надають необмежені можливості для користувачів та забезпечують зручність виконання найбільш складних процесів.

Користувачі можуть вибирати духовки з каталітичною, паровою, або піролітичною системою очищення. Більшість моделей має функцію самоочищення. Піч можуть бути оснащені термощупом, що забезпечує контроль температури безпосередньо в підготовлюваному блюді.

Багатошарове скло та опція холодних дверей забезпечують безпечну експлуатацію приладів. Внутрішній простір добре висвітлюється за допомогою галогенних або інших видів ефективних ламп. Таймери зі звуковим сигналом сповіщають про закінчення приготування та відключають прилади. Поточні параметри відображаються на дисплеях.

Піч укомплектована листами, гратами, телескопічними направляючими та іншими пристосуваннями. Всі духові шафи відносяться до класу енергоспоживання А та вище. Вони оснащені системою захисту від перегріву, ефективною вентиляцією, блокуванням від дітей та іншими функціями, що забезпечують безпеку експлуатації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.