У місті на Волині пенсіонерка «втерла носа» меру. ФОТО

У місті на Волині пенсіонерка «втерла носа» меру. ФОТО
Пенсіонерка Марія Туровська з Ківерець добилася, щоб на її вулиці за кошти обласного бюджету зробили дорожнє покриття.

Поки в міській раді казали, що грошей на ремонт дороги немає, жінка "вибила" фінансування в обласній казні, - пише Неформатний сайт міста Ківерці.

На ремонт покриття вулиці Пархоменка витратили 200 тисяч гривень. Зробили щебеневе покриття не лише частини вулиці, а майже усієї. Нині лишилося лише покласти 1-2 труби для водовідведення та втрамбувати шлях дрібнішим щебнем.

"Приємно, що наполегливість та ентузіазм голови міста (1980-1985 рр.), громадської активістки, пенсіонерки Марії Олексіївни Туровської втілились в реальний добробут для ківерчан. І наразі вона приймає цілком заслужені слова подяки від сусідів за нормальне дорожнє покриття вулиці (хоча, як ведеться у "щирих українців" не всіх: хтось вважає себе обділеним (мовляв, собі зробила, а нашій вулиці ні), інший бідкається, що вода бігтиме в двір, хоч роботи ще не завершені...). Але переважна більшість таки розуміє - ЗРОБЛЕНО ХОРОШУ Й ВЕЛИКУ СПРАВУ і тепер не доведеться "місити багнюку" після кожного дощу, можна нормально пройти й проїхати... і тому дякують Марії Олексіївні при зустрічі та по телефону", - пише автор новини Володимир Дужич.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той міський голова взагалі не кудишній... Не очистив восени 2012 року меліоративні канали... Як наслідок, цієї весни половину будинків у Ківерцях стояли у воді... Дороги не ремонтуються, у місті нічого не відбувається... Дивно, як такі кмітливі і працювиті люди могли обрати такого нездару?!?!)
Відповісти
сільський голова - це політик! Гамнотрестом займатись ніколи....
Відповісти