Хто претендує на посади директорів декількох луцьких підприємств. ІМЕНА

Хто претендує на посади директорів декількох луцьких підприємств. ІМЕНА
У Луцьку тривають конкурси на заміщення вакантних посад чотирьох комунальних підприємств – «Луцькспецкомунтранс», «Ласка», житлово-комунального підприємства №2 та «АвтоПаркСервіс».

Сьогодні, 5 березня, у Луцькій міській раді конкурсна комісія заслухала виступи претендентів на ці посади.

Найменше претендентів – на посаду директора КП «Луцькспецкомунтранс». Заяву подала лише одна людина – Володимир Марценюк, який зараз є виконувачем обов’язків директора цього підприємства. Він має понад 12 років стажу роботи на керівних посадах нижчого рівня.

Щодо вакансії директора КП «Ласка» надійшло дві заяви – від волонтерки, зоозахисниці Ельвіри Захарченко та від в.о. директорки «Ласки» Оксани Богданюк.

Документи обох претенденток не відповідають вимогам. У Ельвіри Захарченко – в частині відповідного стажу, а в Оксани Богданюк – у частині відповідної вищої освіти та відповідного стажу. Утім, конкурсна комісія вирішила обох кандидаток на посаду допустити до конкурсу.

У підтримку Ельвіри Захарченко надійшов лист від ГО «Волинське обєднання зоозахисту». Натомість на підтримку Оксани Богданюк надійшло два листи – від волонтерів з Луцька та Ківерців.

Найбільше заяв надійшло від охочих очолити ЖКП №2.

Першим заслухали Івана Бірука. Він – 1990 року народження, закінчив ЛНТУ. Стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня – 1 рік та 2 місяці. Його документи не відповідають вимогам у частині відповідного стажу роботи та відповідної освіти. Але конкурсна комісія вирішали допустили до участі.

Іван Бірук раніше був керівником КП «Управління будинком Волинської обласної ради».

Другий претендент очолити ЖКП №2 – Анатолій Гладишевський, 1979 року народження. Стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня – понад 5 років. Документи відповідають встановленим вимогам.

Третім перед конкурсною комісією виступив ексдепутат Луцької міської ради Микола Романюк, який теж хоче очолити «жек». Він – 1964 року народження, стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня – понад 17 років.

Одна із претенденток на цю посаду – жінка. Це – головна бухгалтерка цього ж підприємства Олександра Степчук, 1984 року народження. Стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня – понад 13 років. Документи не відповідають вимогам в частині відповідної вищої освіти. Утім, конкурсна комісія вирішила допустити її до конкурсу.

Останній претендент – Назар Тарасюк, 1990 року народження. Стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня – понад 1 рік і три місяці. Документи не відповідають вимогам в частині відповідної вищої освіти та відповідного стажу. Але і його допустили до участі в конкурсі. Він розповів, що наразі працює майстром з прибирання міських доріг.

Останніми конкурсна комісія заслухала претендентів очолити КП «АвтоПаркСервіс». Зокрема, надійшло три заяви – від Олега Бахтая, Миколи Варшави та Володимира Єгорова.

До слова, вакансія директора КП «АвтоПаркСервіс» тимчасова, на час звільнення директора Тараса Баса від виконання службових обов'язків у зв'язку з прийняттям на військову службу за контрактом строком до закінчення особливого періоду або оголошення рішення про демобілізацію.

Кожен з учасників конкурсів виступив перед конкурсною комісією та розповів про свої плани щодо розвитку підприємств, які ці люди планують очолити.

Про прийняті рішення конкурсна комісія має повідомити учасникам через три робочі дні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хто претендує на посади директорів декількох луцьких підприємств. ІМЕНА
05 березень, 2021, 13:00