Хто хоче добра Україні, той не рубає своїх, ‒ донеччанин у Луцьку

 Хто хоче добра Україні, той не рубає своїх, ‒ донеччанин у Луцьку
Письменник із Донецька Станіслав Федорчук стверджує, не потрібно розділяти Україну на «правильну» та «неправильну», бо для усунення Віктора Януковича треба підтримка Донбасу.

Про це він заявив під час фестивалю «Бандерштат» у Луцьку в неділю, 4 серпня.

«Я хотів запитати в людей, що вони знають про Донецьк? Іноді, слухаючи українських політиків, які хочуть показати, що є «правильна» Україна та «неправильна», складається враження, що Донбас ‒ то геть не українська земля», ‒ зазначив письменник.

Він розповів, що в Західній Україні багато хто думає, що Донбас – це не частина України. Щоб зруйнувати цей міф, Федорчук видав книгу «Демонтаж лицемірства».

«Вони кажуть, що Схід треба «перепахати» разом із людьми, а там щось виросте. Мені тоді волосся стає дибки на голові. Хто хоче добра Україні, той не рубає своїх», ‒ відзначив Федорчук.

Також Станіслав Федорчук розповів, що думає про Партію регіонів: «Не слід розуміти Партію регіонів як політичну силу. Політична сила ‒ це ті, хто має ідею і послідовно відстоює її. А цих людей цікавлять лише власні статки, їхнє майно,машини і збереження їхньої влада».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поддерживаю Станислава на все 100!
И не только политики делят Украину, но и с их подачи ведется целенаправленная работа на раздрай в интернете. Иногда читаю львовские форумы, например, вот этот http://forum.lvivskakava.com/ - отношение к Донбассу у многих пользователей кошмарное, высказывания такие, что и волосы дыбом и понимание есть, что это и есть враги Украины, которые рядятся в вышиванки, надевают прячутся за лозунгами национализма и украинолюбии, а сами разваливают страну. А потом еще тупо удивляются - а на Донбассе нас не понимают...
Відповісти
"Целенаправленная работа на раздрай в интернете" - это и в самом деле работа. Организаторы этого раздрая финансируются из Москвы. К сожалению, из Москвы финансируются обе стороны раздрая.
Відповісти
Останні новини
Хто хоче добра Україні, той не рубає своїх, ‒ донеччанин у Луцьку
04 серпень, 2013, 12:04
Відеочат з Майклом Щуром
04 серпень, 2013, 12:00