За півроку Консульство Польщі в Луцьку видало 53 тисячі віз

За півроку Консульство Польщі в Луцьку видало 53 тисячі віз
За перше півріччя 2013 року Генеральне Консульство Польщі в Луцьку видало майже 54 тисячі віз .

Загалом польські консульства видали майже 326 тисяч віз, що на 14 тисяч або 4,5% більше, ніж за перші 6 місяців минулого року, - пише Українська правда.

За інформацією МЗС Польщі, найбільше віз традиційно видало польське консульство у Львові (164,3 тисяч), а в трійку лідерів увійшли також представництво у Луцьку та Києві, де українці отримали 53,8 тисячі та 43,7 тисячі віз відповідно.

Консульство у Вінниці видало у першому півріччі понад 24 тисячі віз, у Харкові – 20,8 тисячі, в Одесі – 13,8 тисячі та у Севастополі – 5,4 тисячі.

За перші шість місяців року єдиним консульством Польщі в Україні, котре загалом зменшило кількість виданих віз, було представництво у Луцьку – на 2,2 тисячі віз, або на 4% менше.

Прес-служба міністерства не надала даних про те, скільки з виданих віз були шенгенськими, національними, а також дані про кількість виданих довгострокових віз.

Сім польських консульств в Україні минулого року видали понад 640 тисяч віз, що на 12% більше, ніж в 2011 році, а ріст за першу половину минулого року склав 13%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Польща, візи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За півроку Консульство Польщі в Луцьку видало 53 тисячі віз
04 серпень, 2013, 13:38