У Польщі пасажирський автобус потрапив у ДТП: загинули 6 українців, ще 15 — госпіталізовані

У Польщі пасажирський автобус потрапив у ДТП: загинули 6 українців, ще 15 — госпіталізовані
У Польщі рейсовий автобус «Познань-Херсон» потрапив в аварію: шестеро українців загинули, ще 15 потребували госпіталізації.

Як повідомив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко, ДТП сталася поблизу міста Кашице, пише Громадське.

«Консули виїхали на місце події, взаємодіють із місцевою владою і лікарнями для надання консульської допомоги українцям та з’ясування усіх обставин аварії», — зазначив речник.

Польське видання RMF24 пише, що автобус впав з естакади у кювет. У транспорті, який їхав у сторону Перемишля на кордоні з Україною, були 57 людей. Пожежники дістали з кювету автобус, на місці аварії ще працюють правоохоронці.

RMF24 також повідомляє про шістьох загиблих і 34 поранених. Поранених, які потребували госпіталізації, відвезли до лікарень у Перемишлі, Ярославі, Жешуві, Малій Рудній, Пшеворську та Любачу. Людей, які не потребували госпіталізації, відвезли до гуртожитків поряд.

Представник пожежників Марцін Бетлей зазначив виданню, що визначення причин аварії триватиме декілька годин.

Як передає Onet Rzeszow, ДТП сталася у ніч із п'ятниці 5 березня на суботу 6 березня. На місці аварії працювали майже 100 пожежників, 19 бригад медиків та поліцейські. На гелікоптерах перевозили важкопоранених.

Речник служби швидкої допомоги у Перемишлі Марек Янковський повідомив, що вісім людей отримали серйозні поранення — травми голови, хребта, кінцівок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вночі їздити не дозволяється, тим більше перевозити таку велику кількість людей. Видно водій автобуса заснув за кермом. Зараз почнуть говорити, що водій має стаж міжнародних перевезень 25-35 років, за кермом не був п'яний, але при тому всьому знаходився на протязі двох діб без відпочинку, а змінного водія напарника з собою не взяв, бо скупий і хотів сам підзаробити та не ділитись ні з ким. Такі ДТП зі смертю людей непоодинокі, коли водій один втомлений, починає засинати за кермом - не вперше.
Відповісти
Ти чув про тахограф? Що ти пишеш!
Відповісти
Знаю і користуюся. Тахограф, це контрольний пристрій, що встановлюється в салоні автотранспортних засобів. Він призначений для реєстрації швидкості, режиму праці, відпочинку водіїв. А ти знаєш, що цей пристрій можна налаштовувати для своїх потреб, що він буде працювати не проти тебе, а на тебе? Спробуй!
Відповісти
В гушлі найшов? Налаштуй для себе. Грошей на "мандати" мало в буде.
Відповісти