film7.zagonka.net – дивись новинки кіно та серіалів у найкращій якості онлайн*

film7.zagonka.net – дивись новинки кіно та серіалів у найкращій якості онлайн*

«Кларисса» – чим цікавий серіал про упіймання маніяків в епоху фемінізму?


З моменту прем'єри легендарного трилера «Мовчання ягнят» пройшло вже 30 років й нарешті шанувальники дочекалися сучасного сиквела у форматі серіалу. Головною героїнею оригінального фільму була агентка ФБР Кларисса Старлінг у виконанні неперевершеної Джоді Фостер. Саме цьому персонажу й присвячений новий серіал.

Тема картини особливо актуальна, бо розповідь ведеться про сольну кар'єру героїні у світі небезпечних маніяків та колег-чоловіків, які відносяться до жінки-детективу зі скепсисом та недовірою. Подивитися новинку вже зараз можна на сайті film7.zagonka.net – насолоджуйтесь кращою якістю улюблених кінострічок.

Про що серіал?


На дворі 1993 рік. З моменту втечі Ганнібала Лектера та упіймання маніяка Буффало Білла пройшов рік. Після подій, описаних в оригінальній картині, агентка ФБР Старлінг стикається з посттравматичним синдромом, з яким намагається впоратися за допомогою психотерапевта. У своїх кошмарних снах вона не може позбутися не тільки від нав'язливих образів жертв, з яких божевільний маніяк здирав шкіру, а й власних дитячих страхів.
У фіналі «Мовчання ягнят» Клариссі вдалося врятувати від маніяка дівчину Кетрін, чия мати є колишнім сенатором. Тепер же вона займає пост генерального прокурора та вважає агентку Старлінг фахівцем з маніяків. Клариссу відправляють в околиці Вашингтона на нове завдання, де були знайдені трупи дівчат зі схожими ножовими пораненнями.

Чим цікавий серіал?


Між вбивством Буффало Білла та подіями, описаними у продовженні оригінального фільму під назвою «Ганнібал» є великий зазор у 10 років. Тому у творців є великий часовий період, у рамках якого можна розповісти про становлення особистості персонажа Кларисси. Правда прав на ім'я Ганнібала Лектера у творців серіалу немає, тому тут він як Волан-де-Морт – той, кого не можна називати.

Спочатку серіал приваблює саме зв'язком з «Мовчанням ягнят». У спадок до серіалу переходять лише деякі знайомі персонажі з фільму та флешбеки з моторошним маніяком, що нагадують про попередні події, про які глядач повинен згадати сам.

«Кларисса» стане хорошою знахідкою для поціновувачів жорстоких та похмурих детективних трилерів про маніяків, хоча чогось оригінального серіал навряд чи подарує досвідченим глядачам. Можна не сумніватися, що у фіналі молода агентка Старлінг розкриє гучну справу, чим утре ніс чоловікам, які не сприймають її серйозно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
film7.zagonka.net – дивись новинки кіно та серіалів у найкращій якості онлайн*
01 березень, 2021, 08:47