Стильний Луцьк. Портрет дня: Анастасія Кольченко

Стильний Луцьк. Портрет дня: Анастасія Кольченко
Анастасія Кольченко, 21 рік, художниця

Заздалегідь ми впізнали в Анастасії належність до творчих професій. І не помилились. Її зовнішній вигляд говорить сам за себе.

Кріперси ‒ взуття, яке одягнула Анастасія, не так часто зустрічаєш у пересічних людей. Можна вважати, що їх носять переважно модні гурмани. Кріперси сьогодні в моді, про це говорять світові тенденції. Наприклад, Chanel у своїй колекції «Весна 2013» представив кілька моделей, виконаних в м’яких відтінках рожевого і золотого, а також чорному кольорі. Впадає у вічі ще кілька яскравих елементів як от годинник та сумка. Єдиний недолік, що кожен ‒ інакшого кольору.

У формуванні власного стилю Анастасія орієнтується на інтуїцію та смак.

«Останнім часом я купую одяг у Києві тому, що часто там буваю. На ринку ніколи не купую, боюсь, щоб потім півміста не ходило у тому самому.

Мені подобаються речі від H&M, Pull&Bear, Zara. Якщо взуття, то Vans і Conversе. Для мене головне в одязі ‒ комфорт. Тому я не люблю туфлі на високих підборах і ношу взуття виключно на пласкій підошві. Це або кеди, або черевики.

Чомусь виходить так, що найчастіше я купую одяг влітку і взимку. Але принаймні раз в місяць зʼявляється щось нове.

Улюблена річ ‒ піджак, який сьогодні на мені. Купувала його рік тому в інтернеті. Подобається його нейтральний колір, немає проблем з тим, щоб підібрати щось до нього. Він не сковує рухи і дозволяє вільно себе почувати.

Влітку люблю носити сукні. Комбіную їх з кедами або босоніжками.

Зі мною завжди повинен бути годинник. Це, мабуть, єдиний незамінний аксесуар. Ще маю безліч підвісок і ланцюжків, які я теж люблю одягати.

Нізащо б не одягнула кросівки-снікерси. Як на мене, вони потворні.

Найдешевша покупка ‒ майка за пʼять гривень. Найдорожча ‒ купальник Victoria's Secret, придбала за 800 гривень в інтернеті».

Секрет оригінального стилю: «Головне, щоб одяг підходив до фігури. Так можна підкреслити її переваги та приховати недоліки. Також слід звертати увагу на деталі та дрібниці, які допоможуть доповнити образ і виглядати яскраво».

Окуляри ‒ H&M, піджак ‒ House, блуза ‒ H&M, штани ‒ Рieces, взуття ‒ Asos, сумка ‒ радянського виробництва.

Оцінює дизайнер одягу Анна Дідух

Загалом все це разом виглядає не зовсім гармонійно. Взуття не дуже пасує до цього вбрання, воно ніяк не підкріплене акцентами. Якби дівчина одягнула шорти, було б значно краще. Тоді і блузка колоритніше виглядала б зі спідницею або шортами. Анастасія підгорнула штани та рукави, тому складається враження, що вона все-таки стежить за модою. Довжина піджака суперечлива, вона просто візуально вкорочує їй ноги. У цьому випадку краще було б одягнути жилетку. Також немає гармонії і злагодженості в кольорах: сумка ‒ одного кольору, взуття ‒ іншого, а годинник і окуляри ще іншого. Думаю, що червона сумка могла б дещо врятувала ситуацію.



Рубрику веде Сергій НЕСКАЖУ
Фото Олександра КОТИСА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жах! Як неймовірно "несмачно" одягається молодь! Сама ж дівчинка дуже гарненька!
Відповісти
жах, які смаки у коментатора "Йой"!

Мені дуже сподобалася дівчина і її образ!) крута!
Відповісти
Така няша, але смаку ніц!!!
Відповісти
блін ну і черевики. просто жааааах
Відповісти
Сумка "радянського виробництва" це як??? Ще з вісімдесятих чи ще старіша???
Відповісти
89 здається)
Відповісти
смак в Насті Є!!!
ви ж не бачили інші її образи , тай весь її гардероб.
якби ви були знайомі з нею, то не говорили б такого.
Відповісти
чесно кажучи у цій рубриці всі персонажі одинакові, за винятком 2-3 людей. чомусь дивлячись як одягається така молодь хочеться сказати "чим стращніше-тим гарніше". складається враження що молодь яка одягається подібно до сьогоднішньої і попередньої учасниці-це наступники наших давно забутих неформалів, які "кочували" біля облмуздрамтеатру. щодо Насті,дівчина гарна, але невже вона рахує, що її взуття, що на фото - гарне,чи оригінальне. Піджачок,чи то кардиган-симпатичний. окуляри "аля-Лепс" взагалі мене вбивають, коли я бачу їх на прохожих. Ну не стильно це, це негарно. і не креативно це - це посто "шо-небуть".
Відповісти
а що тоді потрібно? складіть мені образ вашого ідеального героя.
Відповісти
ідельного ніколи нічого не було і не буде. однак, рамки з цими експериментами у одязі не варто переходити. якщо Вас, Сергій цікавить моя думка, я віддаю перевагу стриманому діловому стилю, а не як в героїні:чорний бюзгалтер,голуба чи бірюзова блузка(чесно-кажучи не можу колір розібрати), червоні кеди, "обстрелені" джинси.
Відповісти
Взуття просто жах, під цю ретро сумку не катить!!! або сумка під ці "колодки на ногах" не катить, не знаю...
Відповісти
тебе б сфотографувати! хочу глянути на тебе "Ікона стилю"! в тебе мабуть безперечно-витончений стиль, всі речі підібрані ідеально!!!
Відповісти
А так дівка дуже гарна...
Відповісти
Суперове дiвчатко.
Відповісти
згоден, кобіта файна
Відповісти
вона шо зібралася на море?? з такою сумкою..
Відповісти
Таке враження шо ця рубрика тут для того шоб люди могли зайти і пообсирати когось! настільки мало позитивних відгуків. те не так, сумка не так, взуття галіме. та ти на своє взуття подивись, 600грн адідас красовчькі мабуть носиш якісь з базару, в яких пів міста ходить! Тут всі такі знавці стилю і моди шо просто блять лопну зараз.
Людина вдягає на себе те шо подобається і вчому зручно!

П.С. Взуття на фото нереально круте!
Відповісти
до чого ця рубрика???? хто як хоче так і вдягається, "на вкус и цвет товарища нет"...ще Шеви попитайте де він бере свій одяг і від яких брендів
Відповісти
непогано, але якби годинник іншого кольору був...
Відповісти
хах,сумка жесть... Таке вреження, що йшла собі з гуртожитка замучена після пар(якби це,звичайно, була інша пора року) дівчинка- студетка,йшшла собі на електричку напрямком на Любешів чи Маневичі, несла повну сумку порожніх лотків та банок, і тут...хоп:"Давай тебе сфоткаєм, стиляга!"))) Хай героїня не ображається, ці штани абсолютно їй не підходять і підкреслюють усі недоліки фігури- довжина візуально вкорочує ноги, та робить їх грубшими(така модель личить далеко не кожному),ну і степень "обліпки"зашкалює,аж тріщать. Не, ображайтесь,Настю. Але в загальному,якщо людині комфортно в чому вона вдягнена, хай собі ходить)аби зручно було. Просто не треба погоджуватись на участь у Вашій рубриці(не здивуюсь,якщо мій комент видалять), якби людина не виглядала,гарно чи погано,здайдеться хтось,хто кине в її сторону хоч і маленьким, але шматочком лайна.
Відповісти
Не знаю, хто тут сидить і пише коментарі, але мені здається половина молоді міста Луцька одягається паршиво) і сидіти тут обговорювати, що підходить, а що ні...як на мене то навіть самі експерти вже не знають...скажу одне годинник тут цікаво, тому що він виділяється! Кріперси, так як не усі їх одягнуть, це вже круто) А сумка, повірте, вона не сильно забивала собі голову, як її одягнутись на цей Волинь пост, це не так важливо і суттєво..! Сама сумка дуже крута)
Відповісти
Образ досить цікавий, поєднання кольорів радує, не кожен так наважиться одягнутись. Кріперси - шииик!
А ті хто пише всяке лайно, це просто затуркані люди. Прочитавши оцінку "дизайнера", серйозно брєд, аж смішно)
Відповісти
Сергій, хотілося б поглянути на чоловіка (хлопця) ділового, елегантного, вишуканого стилю (наприклад, до речі, на твоїй сторінці є відео "The Way I Dress: Mr Johannes Huebl - MR PORTER" (саме це я маю на увазі). А також на інтелігентну жінку (дівчину), в стилі, наприклад, 80-их рр., чи можливо ділового або класичного стилю. Це буде щось нове і цікаве=)
Відповісти
чудово було б знайти таку людину у Луцьку. та це не просто)єдиний, хто був у цьому напрямку, то це Юрко http://www.volynpost.com/news/16955-stylnyj-luck-portret-dnia-yurij-polozhevec
Відповісти
так так, Юрко це найбільш наближено до того, що я маю на увазі)
Відповісти
Коротше, така пропозиція, раз уже не вперше висловлюються побажання. Якщо хтось із вас конструктивно хоче допомогти рубриці і може порекомендувати якусь, на його погляд, цікаву людину чи сфоткатися сам, зверніться на редакційну пошту - [email protected]
Відповісти
Я знаю, але думаю, вони не погодяться. Тим бiльше це буде вже якась пiдготовка образiв - рубрика "продемонструй найкраще з гардеробу". Знаючи деяких "моднiц", то не здивуюся, якщо i спецiвльно зачiску поскачуть робити i макiяж.
Відповісти
Так кріперси для фото, а вона здається прийшла в чорних шкіряних туфлях які стоять позаду на лавці (друге фото))))). Нав"язування якихось незрозумілих цінностей, схаменіться люди це ж смішно, будьте собою!!!
P.S. Гарна баба, аби їсти зварити вміла, дітей доглянути, а вона займається х...ю.
Відповісти
То мої туфлі, зняв щоб ноги подихали. Не руште їх!
Відповісти
Неплохо - есть чувство вкуса, которое трансформируется, наверное, в стиль!? ))))

Лицо только какое-то грустное - Настасья, Выше Руки - Больше Жизни!!! )))
Відповісти
Кожен має право одягати те, що йому подобається... Люди, не заганяйте себе у якісь рамки. Не судіть і не судитимуть вас!..
Відповісти
хоч один адекватний коментар, рубрика реально ни о чем!!!
Відповісти
Гарна дівчина і стиль має,вона не тільки художниця,а ще й талановитий фотограф! Настя РЕСПЕКТ!!!
Відповісти
Гарна дівчина, що там казати. На мою думку - вона прикрашає одяг, а не навпаки.
Відповісти
мені подобається, можливо я старий просто а вона молоденька)
Відповісти
Кріперси ‒ взуття, яке одягнула Анастасія, не так часто зустрічаєш у пересічних людей. Можна вважати, що їх носять переважно модні гурмани.

ахаха. ошибочка у ваших источников получилась. их уже носит пол-украины ;)

на самом деле все очень хорошо у этой девушки. но во истину, сумка с ботиночками не сочетается. но кто, простите, идеален ?)
Відповісти
и еще, может я старомодна, но в образе твоем должно присутствовать три цвета основных. здесь конечно так понесло..)
но в наше время это мало кого интересует.
Відповісти
взуття сподобалось дуже)
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Анастасія Кольченко
05 серпень, 2013, 12:00