Якісні страви японської кухні з доставкою*

Якісні страви японської кухні з доставкою*
Страви японської кухні з кожним роком стають все більш популярними серед жителів та гостей країни, так само швидко збільшується число наших клієнтів. Ви вже пробували найсмачніші роли? Постійні клієнти не відмовляють собі в задоволенні, вгамовують відчуття голоду швидко та недорого, отримуючи справжню насолоду від кожного шматочка. Замовити суші можливо цілодобово. Замовлення, зроблені в будь-які години, обов'язково будуть передані кур'єром найближчим часом.


Доставка суші в офіс або додому


Зробити замовлення на доставку суші - значить купити найсмачніші роли та інші блюда, які приготовлені з якісних продуктів. Їжа завжди повинна бути свіжою та приготованою з любов'ю! Саме тому в суші-барах працюють талановиті кухарі, які роблять кращі ексклюзивні роли та класичні суші.

У меню ви знайдете улюблену позицію, а також зможете спробувати цікаве поєднання інгредієнтів. До кожної страви є опис, поруч вказується розмір порції. Гострі та нейтральні, запечені та класичні, з сирою рибою та без, великі та маленькі позиції - все це є в каталозі.

Компанія може виконувати замовлення будь-якого обсягу. Обслуговуючи любителя японської кухні, який вважає за краще на обід роли, або великі компанії. Кухарі готують смачні суші для корпоративних заходів, домашньої вечері та веселій дружній зустрічі. Їжа буде доставлена кур'єром по будь-якій адресі.

Які види ролів можливо купити


Для покупців пропонуються самі популярні види ролів:
  • Класичні прості. Це роли «рисом всередину», загорнуті норі, з найпростішою начинкою - креветкою, тунцем, копченим або слабосоленим лососем. Різні соуси, наприклад, оригінальний спайсі, надають простому «класичного» смаку ролів вишукану пікантність.

  • Складні роли - роли «рисом назовні». Це гармонійне поєднання морепродуктів, ніжного вершкового сиру, овочів (наприклад, авокадо та свіжого хрусткого огірочка) в чарівних топінгах - кунжуті, ікрі летючої риби, свіжої зелені та ін.

  • В темпурі. Теплі роли з чудовою «хрустінкой»: делікатес обсмажується в киплячому маслі з декількох сторін, що надає йому особливо цікавий смак.

  • Запечені. Роли-фаворити багатьох наших гостей. Класичні смаки відрізняються оригінальними «шапочками» з тонкими вершковими нотками. Чудові соуси роблять рол більш пікантним, соковитим та цікавим. Для любителів гострого в меню є хот-роли - з гострим спайсі-соусом.

  • Замовивши суші з доставкою, в затишній домашній обстановці, далеко від шуму ресторану можна перейнятися відчуттями справжнього японця. Оцінити всі переваги суші та японської кухні. Уявити, як згідно з етикетом, сидячи на бамбуковому татамі, за допомогою паличок ви зможете посмакувати з імбиром суші, приправлені соєвим соусом та васабі.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.