Кандидати в соцмережах, або Несподіване про тих, хто хоче в міськраду

Кандидати в соцмережах, або Несподіване про тих, хто хоче в міськраду
Соціальні мережі стали звичайним атрибутом життя багатьох користувачів інтернету. Про весілля, настрій, вподобання та навіть смерть знайомих чи близьких людей ми часто дізнаємося з «соціалок».

ВолиньPost вирішив переглянути соціальні мережі, вивчивши сторінки кандидатів на місце депутата Луцької міської ради у 10 виборчому окрузі Луцька. Як відомо, вибори тут призначили через смерть депутата Леоніда Лаби. День виборів - 18 серпня.

Щоправда, під час підготовки цього матеріалу частина претендентів зняли свої кандидатури. Втім, редакція вирішила лишити розповідь про них.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ЗНЯТТЯ КАНДИДАТІВ

Отож, одразу повідомимо, що сторінки кандидатів Бориса Чупринського, Аркадія Яворського, Людмили Саган, Ірини Артюхової, Андрія Горуленка, Олени Мікуліч та Тетяни Деменко ми у мережах не знайшли.

ГАННА СОЛТИСЮК, 1983 року народження має сторінку в «Одноклассниках». Тут про неї небагато інформації, або ж інформація прихована. Більшість фотографій – дітей або ж з вечірок, де Ганна Солтисюк позує у ретро-капелюшку.

Кандидат не проти погратися у гру «Мегаполіс», має майже 400 друзів та 32 фотографії.




Зі сторінки в «Одноклассниках» 27-річного кандидата ВАДИМА СИЛЮКА, якого висунула Луцька міська організація Української партії Честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю, можна дізнатися багато цікавого. Чимало фактів – у відкритому доступі.

І так кандидат може
І так кандидат може
Туристи в будь-яку погоду - туристи
Туристи в будь-яку погоду - туристи
І лежачи позує
І лежачи позує


Завідувач Луцьким відділенням ПТ «Ломбард-Скарбниця» Вадим Силюк має небагато друзів – всього 84. З його сторінки випливає, що він встиг за дитячі роки змінити чотири школи – 14 гімназію, 24-ту, 13-ту та 2-гу школи. Потім три роки навчався у ПТУ №7, а вищу освіту здобував на історичному факультеті тодішнього ВНУ.

Чоловік любить туризм, судячи з фотографій, та входить до груп «Західний регіон», ВМГО "ЄДНАННЯ" та «Україна».

ОЛЕСЯ КОВАЛЬЧУК любить фотографуватися з квітами, має в «Однокласниках» 84 друга та чимало світлин з подорожей.

В «Однокласниках» у кандидата від Луцької міської організації Аграрної партії України зареєстровано багато родичів. Тут вказана і сестра, і тітка, і мама і навіть хресна Ковальчук.

Жінка обожнює фотографуватися з квітами
Жінка обожнює фотографуватися з квітами


Очевидно Олеся Ковальчук дуже любить куховарити, бо перебуває у групах «Вкусняшки» та «Салатики».

РОМАН АНТОЩУК, судячи з фото в «Однокласниках», - гарний сім’янин. Бо на всіх фотографіях – або він із дітьми,або ж суто діти.



Цікаво, що кандидат цікавиться рукоділлям. Ну а як не цікавитися голками й нитками хірургу? Роман Антощук підписаний на групи «Мир рукоделия», «Вязание кручком», «Вишивка у львові», «Азбука рукоделия», «Хендмейд» та інші.

Кандидат ЮРІЙ БАСИК в мережу «Однокласники» заходить не часто. Останній раз був на сторінці у травні. Має лише три друга.



Судячи зі статусів СВІТЛАНИ ГАНЦ, вона любить відпочивати і, як то кажуть, відриватися по повній.

Ось кілька статусів кандидата від Народно-Демократичної партії України (подаємо без правок):

«Лето только началось, а я уже потярялась в днях----------люблю насыщеную позитивом и приключениями жизнь»

«ах, как же хочеться туда где море, солнце и ЖАРА»

«Главное в жизни не жить, а чуствовать жизнь...........возьмите от нее по полной»

«От заката до рассвета --єто ЛЕТО-О-О наше ЛЕТ-О-О-О!!!!».


А про себе екс-кандидат пише: «В жизни занимаюсь жизнью:работаю, отдыхаю, встречаюсь с друзьями и не очень...........чтобы жить в удовольствие».

Групи панянки також пов’язані з подорожами.

І взимку...
І взимку...
...і влітку екс-кандидат любить відпочити
...і влітку екс-кандидат любить відпочити


Кандидат-комуніст ОЛЕКСАНДР КОНОНОВИЧ регулярно «висить» в соціальній мережі «Вконтакті». Має він і сторінку на Facebook, але «Вконтакті» про комуніста можна довідатися більше. Тут з «червоним» кандидатом «дружать» півтори тисячі людей. З них – 4 колеги та 3 друга по вузу.

Тривалий час у кандидата статус «Лживых историков следовало бы казнить, как и фальшивомонетчиков. Мигель Сервантес».

Є мінімальний набір персональної інформації. Зокрема, дата народження, місце проживання, логін у Skype та веб-сайт. А ось сімейний статус кандидат розкривати не хоче. Хоча, з офіційної інформації відомо, що він одружений з науковим співробітником СНУ імені Лесі Українки Оленою Арцишевською. До речі, її сторінка також є у мережі.

Кононович позує у формі НКВДиста. Під фото багато коментарів
Кононович позує у формі НКВДиста. Під фото багато коментарів
Разом з комуністом Олегом Філінюком, якого вигнали з компартії.
Разом з комуністом Олегом Філінюком, якого вигнали з компартії.
Кандидат, схоже, дуже любить себе сам фоткати
Кандидат, схоже, дуже любить себе сам фоткати
На святкуванні Дня Росії. Зі святкування Дня незалежності фоток у Кононовича немає
На святкуванні Дня Росії. Зі святкування Дня незалежності фоток у Кононовича немає
Кононович на відпочинку
Кононович на відпочинку
Ось така червоняста сторінка комуніста у Facebook
Ось така червоняста сторінка комуніста у Facebook


Більшість груп користувача Олександра Кононовича пов’язані з комуністичною ідеологією. Однак, є тут і групи з цікавими назвами:

«РОССИЯ,УКРАЇНА,БЕЛАРУСЬ:ПАТРИОТЫ против оун упа», і «КАК_УЧИЛ_ДЕДУШКА_ЛЕНИН (Марксизм|Коммунизм)», «☜☆☞ ТЯГНИБОК - це перший кандидат в дурдом ☜☆☞»,Кононовичи всех стран - объединяйтесь!, «ЮЩЕНКО- ПОЗОР УКРАИНЫ!!!ТЕМОШЕНКО-СУКА!!!».

Серед неполітичних і не комуністичних груп – хіба що спільнота «═╬ БРУСЬЯ & ТУРНИКИ ╬═» та «Близнецы».

Кононович підписаний також на паблік Михайла Задорнова, Геннадія Зюганова, Дмитра Мєдвєдєва, Володимира Жиріновського, Сергія Єсеніна та декілька ЗМІ – РИА новости, Еженедельник 2000, Газета «Завтра», Газета «Рабочий атеист», телеканал RT. А от на паблік Петра Симоненка Кононович ще не підписався.

Музичні смаки у кандидата доволі різноманітні – від MC Янукович та Песняров до Френка Сінатри та Олексія Рибнікова. Серед відеороликів – приколи, політичні виступи, документальні передачі.

Із фотоальбомів Кононовича – світлини з Одеси, Бресту, День Росії, Літературний вечір Гоголя, пленуму комуністів та просто фотографії комуніста.

КАТЕРИНА ЄВЧИНСЬКА від «Руського блоку», судячи з її сторінки, є людиною сімейною та любить гарно виглядати. Пише, що сім’я і діти, доброта і чесність – головне для неї.

Екс-кандидат має багато фото з веб-камери у різних образах
Екс-кандидат має багато фото з веб-камери у різних образах



Кандидат вказує, що вона заміжня, має п’ятирічного сина і лише 71 друга в контакті. Однак з них аж 5 – найкращі.

Цікаво, що Євчинська, судячи з фотоальбому, підписана на додаток для знайомств «Фліртоманія». Слухає Бруно Марса, Девіда Гуету, Омара Окрама. А перша пісня, яку додала Катерина, була композиція співачки Натали – «О Боже какой мужчина».

Додала претендентка собі у відеозаписи ролики про зачіски, макіяж, манікюр, має чимало мультфільмів та всі серії фільму про Анжеліку у новому світі.

СВІТЛАНА КУЧИНСЬКА «ВКонтакті» розповіла, що народилася 11 квітня 1982 року та закінчила 23 школу. У мережі часто не буває. Втім, додала чимало фотографій у різних купальних костюмах. Грає у «Зомбі Ферму», має 51 друга, у тому числі сторінки тренера Анатолія Демяненка та Михайла Хоми (Дзідзьо).



Одна з наймолодших кандидаток до міської ради КАТЕРИНА МАРЦЕНЮК має сторінку у Facebook, з якої можна дізнатися хіба про те, що кандидат слухає гурт Muse та полюбляє Лару Фабіан.



Кандидат ІГОР ПОЛІЩУК веде сторінку у мережі Facebook. На фотографії, принаймні для публічного перегляду, він не дуже щедрий. Судячи з вподобань кандидата, відзначених у соціальній мережі, Ігор Поліщук любить фільми та книжки про мафію.

Наприклад, з його вподобань – книжка «Хресний батько» Маріо П’юзо, фільми про поганих хлопців «Одного разу в Америці», «Вихід дракона». Любить Поліщук і класику у кіно. Він «лайкнув» стрічки «Сяйво» та «З широко закритими очима».

Кандидат, характеризуючи себе, цитує назву фільму: Хороший. Поганий. Злий
Кандидат, характеризуючи себе, цитує назву фільму: Хороший. Поганий. Злий
Серед останніх записів - привітання від Олега Ляшка
Серед останніх записів - привітання від Олега Ляшка
Ось такий він - Ігор Поліщук
Ось такий він - Ігор Поліщук


Як вірити сторінці у Facebook, то Ігор Поліщук - меломан. Він слухає джаз, блюз, рок-н-рол та навіть хевіметал. Кандидат неодружений, надає перевагу жінкам і є православним християнином, а за політичними вподобаннями – демократом.

Кандидат КОСТЯНТИН ЯВОРСЬКИЙ є у Facebook та ВКонтакті. Але про нього тут обмаль інформації. Видно хіба, що кандидат працював у Волинській телерадіокомпанії, закінчив Луцький державний технічний університет.



У контакті кандидат зберігає жартівливі фотографії, має майже 300 друзів. Серед цікавих сторінок – паблік «Обличчя Луцька» та група, присвячена англійській мові.

ДМИТРО ДУБНЯК має сторінку у соціальній мережі «Одноклассники» та Facebook. Обидві скупі на фотографії й інформацію з відкритим доступом. Перепощує кандидат зазвичай партійну інформацію. Йому подобається видання «Українська правда» та бренд BlackBerry. Має до сотні друзів.



ВАСИЛЬ ТОКАРСЬКИЙ зареєстрований у Facebook. Зі скупої інформації на сторінці видно, що кандидату подобається нардеп Сергій Мартиняк, напій Chivas та спільнота «Весь Луцьк на фото».

Сподобання кандидата Токарського на його Facebook-сторінці
Сподобання кандидата Токарського на його Facebook-сторінці


Підготувала Тетяна ГРІШИНА (ВолиньPost)

P.S. Редакція надає право заперечити чи підвердити правдивість сторінок у соціальних мережах кандидатів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 35
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
да, це ппц, про що наступного разу напише Волиньпост??? вам не пох.. в кого які фотографії в соцмережах чи де хтось відпочивав
Відповісти
ВолиньПост виконує чиєсь політичне замовлення.
Відповісти
На западе даже на работу принимают только после детального изучения вашей странички в Фейсбуке, нечему тут удивляться.
А вдруг у них как у нашей, доблестной милиции, обнаженные фотографии, или попойки жесткие. Нужно знать за кого голосуете, а не как овцы слушать всех подряд. По этому за материал зачет!
Відповісти
Браво, так продовжувати! Оце так кандидати, до чого котиться місцеве самоврядуваня?
Відповісти
Предлагаю созвать попойку и оргию всех зарегистрированных кандидатов! Это будет целый год ТОП НОВОСТЬЮ!!!
Відповісти
Несподівано) А мені матеріал сподобався, цікаво почитати і подивитись)
оригінально! як завжди ВолиньPost знаходить чим здивувати)
Відповісти
А Кучинська (якщо виберуть), то і на сесії ходитиме в купальному костюмі? Думає, що вона - усім жопам люстро.
Відповісти
Не надо ля-ля!
Там всьо як мусить буть!
Відповісти
Вадим Силюк вчився лише в одній гімназії №4. Також можна знайти його сторінки на фейсбуці та вконтакті. Або погано шукали, або просто не хотіли зайвий раз моніторити
Відповісти
Жах!!!особливо та, що на трубі крутиться!!!!
Відповісти
ВолиньPost, влучно і досить таки доречно!
Відповісти
Яка освіта у кожного із претендентів у кандидати такі й особи та, власне, і спосіб їхнього життя.Важко підібрати належні прикметники, аби охарактеризувати...
Відповісти
в статті не подано конкретно досягнень і професії по освіті, а тому вивчіть краше свій табель за 8 класів
Відповісти
а ось цей матеріал цікавий
знаєте чим?
надалі так звані технічні кандидати добре подумають перед тим як лізти у виборчий котлован
Відповісти
Народ должен знать своих героев не только в лицо)))
Відповісти
Кучинська зе бест!))
Відповісти
Кононович- не комуніст,а пройдисвіт! Хіба комуніст візьме в руки власовську тряпку? Звичайно,що ні!Комуніст завжди міцно триматиме в своій руці тільки Червоний Прапор!Не буде з нього депутата.Він тільки вміє ображати дівчат-журналістів,торгувати пивом в парку нелегально,та здавати квартири нелегально.Цікаво,а які йолописька його висунули на вибори,мабуть такі ж самі,як і він.
Відповісти
Сікрєдне фото камуніста: http://i.piccy.info/i7/fe24a3d0584205d72d6d1ad7b0617c61/4-68-26/1410055/z_e6491a66.jpg
Відповісти
Оце фото...такий гарненький, в дівочому чепчику маленький кусок комуняки...ахаха!!!
Відповісти
Він там не один. Справжні геї-комсомольці.
Відповісти
Токарський зе бест! Респект за фестиваль борщу!!!
Відповісти
Та, "що на трубі крутиться", не в ті двері лізе. Їй би в стриптиз, якщо вміє гарно танцювати, чи на "вулицю червоних ліхтарів" в Амстердам, якби пройшла серйозний відбір... Щоправда, фейс не дуже, але некрасивих жінок не буває - буває мало горілки.
Відповісти
Роман Антощук - скоріш за все, сторінку веде його дружина. А ви чимскоріш записали його в рукодільниці.
Відповісти
фото канановіча в трусєлях перед дзеркалом ???
Відповісти
канановіча перед зєркалом в трусєлях? В студію негайно !!
Відповісти
http://i.piccy.info/i7/c711c2be6459378f7dba07288c85cc71/4-68-45/7254405/z_4b8b363d.jpg
Відповісти
у сані член так нічьо і торс ок!
Відповісти
Оччень жаль выбирать некого, особенно вася токарский. Прапорщик есть прапорщик, и еще никогда не забуду, как он с баб запугивал на варшавке, когда ряды скупал, фффуууу хулюган кухонный. Сейчас новая фишка вася спаситель жителей привокзального района от пагубного воздействия антенны спутниковой связи ))) ну весь интернет перерыл не нашел смертельного вреда от нее. Люди будьте внимательны не дайте себя обмануть, не надоело ли вам еще лохами потом себя чувствовать. Админ если ты адекватный не удаляй.
Відповісти
Знайте: Кононович Саша -
це надія й гордість наша!
Оберемо його, люди -
І життя щасливим буде.
Відповісти
Саша, Міша - два дебіла,
І у цьому їхня сила.
Хай вони собі циркують -
Люди дулю їм готують
Відповісти
Село і люди.
Відповісти
Фанат,ти не правий! Саша і Міша К- це рідкісні дебіли! А таких потрібно в зоопарк,а не в депутати. Правда вони ще попивайки-алкоголіки.
Відповісти
Нещодавно,один з великих комуняків казав одній відомій і популярній журналістці області про Кононовичів,що нічого не поробиш і в нашій партіі є дурні.І не слід на них звертати увагу.Його авторитетна думка про них не може піддаватися сумніву.Але в мене питання виникає,що ж то за партія,що висуває в депутати таких дурнів,як Кононовичі. А де ж поділися розумні люди в них.Мабуть в них в партіі почалися серйозні проблеми,які приведуть іх до самознищення.
Відповісти
Ничего не принимайте на свой счет. Все, что люди говорят или делают, - это проекция их собственной реальности, их личных страхов, гнева, фантазий. Бернард Вербер
Статтю писала на замовлення, тому що не вся інформація подана
Відповісти
Тетянка Яворська таки молодчинка!
Непогане розслідування.
Викриває кандидатів як фальшивих обіцяльників, адже кому з них можна довіряти?? Тим хто не посоромився відркити свою смішну посередність чи тим, які її старанно приховали налаштуваннями приватності??
Єдиний чувак шо мені не огидний то той турист. любить ходити значить не лінивий а може ще й не дурний.
Відповісти
Останні новини
Кандидати в соцмережах, або Несподіване про тих, хто хоче в міськраду
06 серпень, 2013, 09:50