Начальник Ягодинської митниці може стати «жертвою» столичних «розборок», – ЗМІ

Начальник Ягодинської митниці може стати «жертвою» столичних «розборок», – ЗМІ
З понеділка, 29 липня, начальник Ягодинської митниці Роман Микитюк не з’являється на роботі, - повідомляють волинські ЗМІ.

Тим часом на Волині активно ширяться чутки, що Микитюка затримали правоохоронні органи, - пише Волинська правда.

Одні кажуть, нібито його взяли на хабарі, інші стверджують, що він, мовляв, віз валізу з грішми до Києва, і по дорозі його затримали чи то співробітники СБУ, чи то працівники Генпрокуратури.

Слухавку мобільного начальник митниці і віднедавна депутат обласної ради від Партії регіонів не піднімає.

Працівник міністерства доходів і зборів України, який попросив не називати свого прізвища, розповів офіційну версію: Романа Микитюка відсторонено від займаної посади на час проведення комплексної міністерської перевірки.

А в неофіційній розмові працівник міністерства зазначив: команда міністра доходів і зборів Олександра Клименка «зачищає» гвардію колишнього головного митника Ігоря Калєтніка. Мовляв, хлопці, наближені до нинішнього першого віце-спікера Верховної Ради України, який до парламентських виборів 2012 року працював головою Державної митної служби, до сьогодні плутають, куди переказувати гроші – чи в держскарбницю, чи на рахунки, вказані старим покровителем, членом Компартії Калєтніком.

А ще джерело видання повідомило: приблизно 10-12 серпня комплексна перевірка на Ягодинській митниці завершиться, і Роман Микитюк позбудеться займаної посади.

Джерело видання "Волинська правда" в Міністерстві доходів і зборів України на пряме запитання, чи залишиться Роман Микитюк на посаді начальника Ягодинської митниці після завершення комплексної міністерської перевірки, повідомило: «Швидше за все, його на посаді не буде».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Микитюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Усе просто: ділишся - "працюєш", зажерся - вішають собак.
Відповісти
м-да... Цікаво, якою буде офіційна аргументація звільнення Микитюка?!?!?! А якщо справа за хабарництво і перевищення службового становища що тоді? Цікаво, як тоді обласне відділення Партії регіонів прокоментує те, що до своїх лав взяли хабарника?))) А якщо серйозно.... Бабло "побєждаєт" і зло і дабро ...
Відповісти
Навпаки, Микитюк став жертвою власного характеру. В психології є класичний тест на інфантильність мислення, коли дитині дають одну шоколадку зараз або три - за годину. Дитина вибирає одну, але зараз. Так повів себе скупий Микитюк, сівши в крісло начальника Ягодинської митниці, чим затягнув зашморг на власній шиї. З іншої сторони, на світі є три реальні речі, яких неможливо досягнути: перетрахати усіх жінок, випити усю горілку і вкрасти всі гроші. Стосовно Микитюка, то за перші дві позиції не знаю, знаю лише за третю. В Турійську і навколишніх селах через один-два двори склади з контрабандними цигарками. Усе це - під його конролем. А висновок про перебування Микитюка на посаді, який може зявитись 10-12 серпня?.. Банальний: класичний випадок, коли хижаки з’їдають хижака, який з певних причин став зайвим у вовчій зграї. Цей висновок зявився давно, а зараз під нього підводять "базу". Теж класичний випадок: віз попереду коня.
Відповісти
Останні новини
Діти і «Бандерштат». ФОТО
05 серпень, 2013, 14:30
Начальник Ягодинської митниці може стати «жертвою» столичних «розборок», – ЗМІ
05 серпень, 2013, 14:05